تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما به دور از فریب و متهم كردن این و آن
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rahbar/31-6-1389_image634207665938040000.jpg)
به نقل از khamenei.ir با اعلام نهایی اسامی نامزدهای حائز صلاحیت شركت در انتخابات ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، زمان تبلیغات كاندیداها رسماً آغاز شد.
حضرت آیتالله خامنهای كه روزگاری در سالهای ۶۰ و ۶۴ خودشان به عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری حاضر بودهاند، در ۲۴ سال اخیر نیز در جایگاه رهبر جمهوری اسلامی ایران توصیههایی را در رابطه با فضای تبلیغات انتخاباتی ابراز داشتهاند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در صفحهی ویژهی انتخابات ۹۲ به بازخوانی بخشهایی از این توصیهها میپردازد:
«فضاى انتخابات، باید فضاى سالمى باشد؛ فضاى تبلیغات، باید با فضاى پروپاگاندهاى معمول دنیا تفاوت داشته باشد.
امروز در دنیا، دمكراسى، یك دمكراسى حقیقى نیست؛ زیرا فشار تبلیغات پُر زرق و برق توخالى، با سخنان فریبآمیز، آنچنان بر ذهن مردم سنگینى مىكند، كه امكان انتخاب درست را به مردم نمىدهد؛ نمىگذارند مردم فكر كنند. هر كس كه مقداری از كارهاى انتخاباتى كشورهاى به اصطلاح دمكراتیك را مشاهده كرده باشد، این معنا برایش واضح است. حرفهایى كه مىزنند، وعدههایى كه مىدهند، قیافههایى كه مىگیرند، تملقهایى كه از بعضى از قشرها یا گروهها مىگویند، ارتباطهایى كه با جناحهاى خاصى برقرار مىكنند تا نظر آنها را جلب بكنند، اینها كارهاى سالمى نیست؛ كارهایى است كه وقتى در یك مجموعهى مردمى انجام گرفت، فضا را مسموم مىكند و قدرت فكر كردن به آنها نمىدهد.
تبلیغ، صحیح و حق است؛ اما با معناى واقعى كلمه، با حفظ حدود شرعى كلمه، به دور از فریب، به دور از كارهاى دروغین و نمایشى، به دور از متهم كردن این و آن. نمىشود ما بگوییم كه مسؤولان انتخابات، نسبت به این قضیه هیچ مسؤولیتى ندارند؛ این شرط سلامت انتخابات است.» ۱۳۷۰/۰۹/۲۷
شوراي نگهبان چه کرده که فرياد آمريکا قطع نميشود؟!
مقامات وزارت خارجه آمريکا براي چندمينبار طي 4 روز گذشته عليه شوراي نگهبان موضع گرفتند و مدعي شدند به خاطر رسيدگي به صلاحيت نامزدها، انتخابات ايران آزاد نيست!
کیهان: در آخرين مورد از اين موضعگيريها جان کري وزيرخارجه آمريکا ضمن يک کنفرانس خبري در تلآويو از رد صلاحيت برخي نامزدها در ايران انتقاد کرد و گفت: شوراي نگهبان غيرانتخابي صدها نامزد احتمالي را براساس يک سري معيار مبهم، رد صلاحيت کرده است.»
وزير امور خارجه آمريکا افزود؛ شوراي نگهبان، تنها براساس منافع جمهوري اسلامي صلاحيتها را بررسي کرده و به نظرات متفاوت ايرانيان، بياعتنا بوده است.
کري گفت: در نبود شفافيت، بسيار بعيد است که نامزدي از ميان هشت نامزد تاييد شده، خواسته گروه بزرگي از ايرانيان را نمايندگي کند يا اينکه به سرمنشا تغييري تبديل شود.
وي گفت: وقتي نهادي که منتخب مردم نيست، فقط براساس اين که يک فرد چقدر در راستاي منافع حکومت است، درباره (تاييد صلاحيت) نامزدهاي انتخابات تصميم ميگيرد، به سختي ميتوان گفت که روندي آزاد، منصفانه و شفاف حاکم است.
پيش از اين دو تن از معاونين و سخنگويان وزارت خارجه آمريکا - از جمله وندي شرمن- نيز با اسم بردن علني از هاشمي رفسنجاني و رحيم مشايي تصريح کرده بودند به خاطر رد صلاحيت اين دو نفر، انتخابات ايران را غيرآزاد ميدانند و به رسميت نميشناسند.
ادعاي جان کري درباره غيرانتخابي بودن شوراي نگهبان در حالي است که حتي در آمريکا نيز دادگاه فدرال نهادي غيرانتخابي و انتصابي است و همين نهاد چند سال قبل با وجود اکثريت آراي رقيب بوش، رأي به پيروزي بوش داده براساس قانوناساسي جمهوري اسلامي که با رفراندوم عمومي به تصويب رسيده، شوراي نگهبان مسئول رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي رياستجمهوري و نظارت بر سلامت انتخابات است.
سراسيمگي و اظهارات خشمگينانه مقامات آمريکايي عليه شوراي نگهبان، از يک سو از اهميت راهبردي اين شورا حکايت ميکند و از سوي ديگر نشان ميدهد عملکرد شوراي نگهبان در رسيدگي به صلاحيت نامزدها و رد نامزدهاي فاقد صلاحيت، درست نقطه مقابل توقع و خواست دشمنان ملت ايران و از جمله آمريکا بوده که براي دههها از ديکتاتوري کودتايي حمايت کرده و مانع از برقراري دموکراسي و انتخابات در ايران بودند.
خبرنگار فراری اصلاحطلب دست به دامان رقاصهها شد
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/01010.jpg)
به گزارش خبرنگار "ندای انقلاب"، فعالیت مجدد جریان ضدانقلاب با همکاری غرب برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور آن هم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری مدتی است که به شکل واضحی افزایش یافته است که برگزاری یک کنسرت با نام "امید برای تغییر ایران" یک نمونه از آن است.
این کنسرت که با هدف تجمیع افراد ضد انقلاب در آلمان برگزار میشود دقیقا یک هفته پیش از برگزاری انتخابات ایران و به میزبانی رکسانا صابری و با حضور جمعی از خوانندگان اروپایی و ایرانی به فعالیت میپردازد.
این کنسرت ضدایرانی که در آن عدهای از خوانندگان لسآنجلسی نیز در کنار یکدیگر حضور دارند، شاید یکی از نخستین اپیزودهای سناریوی غرب در راستای القای سیاستهای آمریکا و اروپا در انتخابات ایران باشد.
اما نکته جالب توجه دیگر حضور صابری به عنوان میزبان این کنسرت و هماهنگ کننده اجرای آن است. زیرا صابری پیش از این در سال 87 به اتهام خرید و فروش مشروبات الکلی و پس از آن در سال 88 به اتهام جاسوسی برای سازمان سیا به 8 سال زندان در ایران محکوم شده بود که سرانجام نیز به آمریکا گریخت.
این جاسوس فراری که با وزیر امور خارجه سابق آمریکا و بسیاری از مسئولان سازمان جاسوسی آمریکا، انگلیس و آلمان دیدار داشته است این بار درصدد است تا با برپایی این کنسرت بازی جدیدی به طراحی آمریکا علیه ملت و مردم ایران در آستانه انتخابات به اجرا بگذارد.
البته امبرتو گاتیکا از بزرگترین تهیهکنندگان و تامین کنندگان مالی کنسرتها در جهان نیز از حاضران در این کنسرت است که احتملا تامین هزینههای مالی این کنسرت بر عهده این آمریکایی خواهد بود.
خط مشترک فتنه و منافقین در انتخابات ریاست جمهوری
عوامل فتنه و مرتبط با حلقه پاریس و سرکرده منافقین در پیامی مشابه به عناصر داخل کشور، ضمن دستور تحریم انتخابات، آغاز آشوب و درگیری قبل از برگزاری انتخابات را خواستار شدند.
به گزارش مؤسسه راهبردی دیدهبان، اردشیر امیر ارجمند از اعضای حلقه پاریس و از فعالین فتنه 88، بعد از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبین انتخابات ریاستجمهوری در ایران، به شدت سعی کرد شورای نگهبان را زیر سوال ببرد و عدم احراز صلاحیت کاندیداهای مورد نظر خود را اقدامی سیاسی از سوی این شورا خواند.
مشاور حقوقی میرحسین موسوی که ارتباطش با عناصر منافقین در فتنه88 اثبات شد، بدون ذکر هیچ دلیل حقوقی و علمی اقدام شورای نگهبان را غیر قانونی و در راستای از بین رفتن رکن جمهوریت در ایران خواند!
امیر ارجمند که در سال 88 از عناصر اصلی القای تقلب به موسوی و طرفدارانش بود، اینبار ادعا کرده که تقلب در انتخابات از زمان بررسی صلاحیت داوطلبین آغاز شده و انتخابات ریاست جمهوری 92 در ایران هیچ اعتباری ندارد!
وی به عنوان یکی از عناصر اصلی حلقه ضدانقلاب پاریس محسوب شده و در این انتخابات نیز وظیفه ارسال رمز به عوامل آشوب داخل کشور از طریق صحبتهایش را دارد.
بر پایه این خبر، مشابه این جملات را نیز مریم رجوی سرکرده منافقین، البته با ادبیات مخصوص جبهه نفاق ابراز کرده است.
سرکرده منافقین نیز که در طول بیش از 3دهه گذشته سودای براندازی نظام را داشته، با اشاره به عدم احراز صلاحیت دو نفر از کاندیداها، شرایط بوجود آمده را مناسب برای براندازی دانسته است.
مریم رجوی که هر سال در پیام نوروزی خود دیدار در میدان آزادی را وعده میدهد! ضمن دعوت مردم به اعتراضات خیابانی خواسته که انتخابات از سوی مردم تحریم شود.
بر پایه این خبر با وجود تفاوت در نوع ادبیات منافقین و عوامل فتنه در حلقه پاریس که گویی یک خط و متن را با دو نوع گفتار متفاوت ارائه می کنند، مشخص میشود که ضد انقلاب در انتخابات پیشرو خط آشوب و درگیری قبل از آغاز رای گیری را در پیش گرفته و پیامهای صادر شده از خارج کشور در واقع همین مطلب را به عناصر داخل منتقل می کند.
گفتنی است هفته گذشته دو تن از عوامل منافقین که به منظور انتقال دستورالعملهای حلقه خارج به داخل و هماهنگسازی عناصر و تشکلهای داخلی جهت اخلال در روند برگزاری انتخابات وارد کشور شده بودند، با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) پس از ورود و چند روز تعقیب بازداشت شدند.
چه کاندیداهایی امروز برنامه تبلیغاتی دارند؟
محسن رضایی، سیدمحمد غرضی و سعید جلیلی امروز (شنبه) با حضور در رسانه ملی در برنامه تبلیغاتی خود شرکت میکنند.
سيلي جمهوري اسلامي را خورديد؟! گواراي وجود!
«حرکت شوراي نگهبان در عدم تأييد هاشميرفسنجاني، سيلي نظام ولايتفقيه در گوش برخي رسانهها و نويسندههاي اپوزيسيون رژيم بود.»
کیهان:پايگاه اينترنتي خودنويس وابسته به اپوزيسيون خارج کشور ضمن انتشار مطلب فوق خاطرنشان کرده است: اين گروه آنقدر در حمايت بيچون و چرا از رفسنجاني از يکديگر گوي سبقت را ميربودند که يادشان رفته بود بازي انتصابات در ايران آزاد نيست. اين نکته مهم است که رد صلاحيت رفسنجاني آب در لانه مورچهها ريخت و نکات کليدي زيادي را مشخص کرد.
در ادامه اين نوشته آمدهاست: عدهاي از رسانهها و نويسندگان اپوزيسيون آنقدر ذوقمرگ شده بودند که شرط بندي کرده بودند. آن هم شرطهايي که شايد فقط در مسابقات اسبسواري ميشد چنين شرطهايي بست. ولي سيلي حاکميت در گوش اين رسانهها و نويسندهها بسيار سهمگين و غافلگيرکننده بود. به يقين شوک ناشي از اين سيلي با دعوت از هيچ مهماني براي مصاحبه در اين رسانهها قابل رفع نخواهد بود.
خودنويس اضافه ميکند:«تا ديروز تمام اين رسانهها و قلمها داد ميزدند که رد صلاحيت هاشمي به نفع مخالفان حکومت نيست. چرا که باعث قدرتمندتر شدن و بسط ديکتاتوري ميشود. امروز به يکباره همه اين رسانهها و قلمها فرياد زدند که حاکميت تير خلاص را به خود زد (!)
اين آبي که در لانه مورچگان ريخته شد به يقين تأثيراتش را به تدريج نشان خواهد داد و اميدوارم آن دسته از نهادهايي که با طناب وابستگان رفسنجاني به داخل چاه ميرفتند به خود آيند و راههاي صحيحتري پيدا کنند.
خودنويس در ادامه نوشت:«نکته آخر اين که با رد صلاحيت رفسنجاني نه تنها در ايران قيامت نخواهد شد، بلکه مخالفان حتي علاقه ندارند به خاطر وي باتوم بخورند و از او دفاع کنند. بياييد فرض کنيم رفسنجاني تأييد صلاحيت ميشد و مثل موسوي حصر خانگي ميشد. کدام پشتوانه سبز ميخواست از عاليجناب سرخپوش حمايت و براي آزادي ايشان مبارزه کند؟ آيا وقت آن نيست که به خود بياييد؟ مگر ما از عاليجناب سرخپوش و ترور رستوران ميکونوس سخن نميگفتيم؟! رد صلاحيت گواراي وجودتان(!)
گفتني است همه شواهد موجود و برخي اسناد که کيهان به آن اشاره داشته است حکايت از آن دارد که مجموعه مشترک دشمنان بيروني و دنبالههاي داخلي آنها در پي قرباني کردن آيتاللههاشمي بودهاند و از اين روي عدم احراز صلاحيت ايشان از سوي شوراي نگهبان را ميتوان اقدامي در جهت نجات آيتالله رفسنجاني از دام خطرناکي دانست که براي ايشان تدارک ديده بودند. هياهوي توأم با عصبانيت آمريکاييها در همين راستا قابل ارزيابي است.
ناله های شکسن ضد انقلاب و بیگانگان
رسانههاي بيگانه و ضد انقلاب تحليلهاي قابل تأملي درباره عدم تأييد صلاحيت آقاي هاشمي براي انتخابات رياستجمهوري منتشر کردهاند.
کیهان: در اين تحليلها از يک سو خشم و ناخرسندي از اين اتفاق که آن را غيرمنتظره ميدانند، موج ميزند و از طرف ديگر تلاش ميشود موضوع تحريف شود.
در اين زمينه سايت فتنهگر کلمه که از سوي فراريان فتنهسبز مديريت ميشود ادعا کرد شوراي نگهبان با رد صلاحيت هاشمي به پيکر انقلاب شليک کرد! شبکه دولتي انگليس هم مدعي شد «هاشمي حذف [!؟] شده و اين باعث ريزش پايگاه اجتماعي حکومت خواهد شد». همچنين سايت جرس از قول يکي از همکاران فراري روزنامههاي زنجيرهاي (عبدالرضا-ت) ادعا کرد با اين اتفاق دوره جمهوري اسلامي به پايان رسيده است. جرس همچنين از قول حسن يوسفي اشکوري (از وابستگان گروهک ملي مذهبي) «اوايل فروردين 68 خبر برکناري آيتالله منتظري را شنيدم و بسيار افسرده و ناراحت شدم و دريغ خوردم. آن روز اميدمان را بر باد رفته ميديدم اما پس از ساعتي افسوس گفتم براي خود او خوب شد. همين ماجرا پس از دريافت خبر رد صلاحيت آقاي هاشمي در ذهنم تکرار شد... اکنون هاشمي نيز بايد مثل منتظري فزت و ربالکعبه بگويد»!
اين دعاوي در حالي است که اولا هاشمي حذف نشده و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است و ثانيا پايگاه اجتماعي نظام همان است که در آن 8ماهه فتنه از پاي صندوقهاي رأي تا کف خيابان خود را به رخ دشمن کشيد. در عين حال بايد از منافقيني که دم خروس از پس جامهشان پيداست پرسيد که آيا شماها همان محافلي نيستيد که در اوج فتنه شعار جمهوري ايراني داديد و بر اساس توهم احمقانه خود براي حذف جمهوري اسلامي خيز برداشتيد؟ در واقع دوره جديد جمهوري اسلامي نه امروز که همان روز آغاز شد.
در همين حال شبکه دولتي انگليس با ابوالحسن بنيصدر (آلت دست گروهک منافقين در سال 59 و 60) مصاحبه کرد. بنيصدر در اين مصاحبه گفت: هاشمي رفسنجاني واپسين قمار زندگي سياسي خود را کرد. او نباخته. من هم جاي او بودم که مخالفش هستم، همين کار را ميکردم(!)
بيبيسي در عين حال از قول مجيد محمدي عضو فراري حلقه کيان و همکار راديو فردا گفت: رد صلاحيت هاشمي نکته تازهاي به واقعيت جمهوري اسلامي اضافه نميکند. حاکميت فکر ميکند هزينه برخي اتفاقات و ريزشها را در سال 88 پرداخته است؛ بنابراين امروز نکته جديدي وجود ندارد. هاشمي در آن سال مقابل حاکميت و رهبري ايستاد.
وي افزود: مسئله حکومت اين است که آمدن هاشمي باعث ميشود که عمده مخالفان اصلاحطلبان و گروههاي برانداز در زيرچتر او قرار گيرند و اگر اتفاقي مانند دغدغههاي مربوط به تقلب رخ دهد، دوباره همان اتفاقات سال 88 تکرار شود. بنابراين اگر در همين مرحله هاشمي رفسنجاني را رد صلاحيت کنند، براي پيشگيري هزينه کمتري خواهند پرداخت.
وبسايت بيبيسي نيز در تحليلي خاطر نشان کرد: کار در اردوي تحولطلبان [اسم مستعار جريان برانداز ] سخت خواهد شد و به انشقاق و تفرقه خواهد انجاميد. بخشي از اقدام هاشمي حمايت خواهند کرد که در موقعيت ضعيفتري هستند و بخش ديگر به هاشمي و خاتمي حمله خواهند کرد که سران در حصر جنبش را تنها گذاشتند و بيحساب به آب زدند و چيزي هم به دست نياوردند. آنها خواستار تحريم انتخابات و سرنگوني حکومت ميشوند.
از سوي ديگر وبسايت اخبارروز در تحليلي نوشت: برنامه حکومت ادامه همان راهي است که از سال 88 دنبال کرده است. اين بار البته کمهزينهتر. انتخابات سر موقع برگزار خواهد شد. جنبش استيصال (جنبشي که از سر استيصال به گرد هاشمي رفسنجاني در حال حلقه زدن بود) با اکراه بيشتر، اما به هر حال نقشي را که برعهده گرفته بازي خواهد کرد. اين جنبش ميتواند مسير خود را به سوي کانديداي ديگري عوض کند، براي اين کار هم وسايل لازم تعبيه شده و کساني را در ويترين باقي گذاشتهاند.
در ادامه اين تحليل با دعوت به آشوبگري به عنوان نقشه «ب» آمده است: ما باز هم در برابر اين پرسش قرار گرفتهايم که چه بايد کرد و راهحل چيست؟ براي پاسخ به اين سوال دوباره بايد تاکيد کرد که «انتخابات» بدون «خيابان» (فشار از پايين) همان نتيجهاي را بيرون ميدهد که «نظام» ميخواهد. آيا هاشمي رفسنجاني آن جادويي بوده است که بتوان با آن «خيابان» را فعال کرد؟ اکنون اين گوي و اين ميدان!
اردشير اميرارجمند سخنگوي گروهک موسوم به شوراي هماهنگي سبز نيز در مصاحبه با سايت خود (کلمه) ميگويد «انتخابات بدون آقاي هاشمي فاقد حداقلهاي مورد نياز براي يک انتخابات رقابتي است و در صورت ادامه انتخابات بيمعني خواهد شد». او با سازمان منافقين همکاري دارد و با هماهنگي کنسولگري آمريکا در استانبول توانست از ايران خارج شده و به فرانسه برود.
برخي مقامات آمريکايي به خاطر عدم تأييد صلاحيت هاشمي و مشايي گفتهاند انتخابات ايران را سرکوب شده، غير آزاد و مبهم ميدانند و نامزدهاي موجود را نمايندگان مردم ايران تلقي نميکنند!
اینفوگراف: توصیههای رهبر انقلاب به شورای نگهبان
حمایت فوری آمریکا از هاشمی و مشایی پس از عدم احراز صلاحیت
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/binalmelal/146197_photoa.jpg)
به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایران هسته ای – دولت امریکا در ساعات اولیه پس از اعلام نتیجه بررسی صلاحت های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 1392، در واکنشی تلویحی به رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی اعلام کرد که انتخابات ایران را غیر آزاد می داند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یک دیپلمات آمریکایی سه شنبه (31 اردیبهشت 1391/ 21 می 2013) اعلام کرد 8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران که ژوئن آینده برگزار می شود احتمالا از هیچ گونه مشروعیت مردمی برخوردار نیستند.
این دیپلمات از رد صلاحیت هاشمی و مشایی، دو نامزدی که آنها را «برجسته» خوانده، انتقاد کرد.
پاتریک ونترل سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی الکترونیکی به فرانس پرس گفت: «به نظر می رسد شورای نگهبان قانون اساسی غیر منتخب و غیر مسئول از طرف مردم ایران بر اساس انبوهی از شاخص ها صدها نامزد را رد صلاحیت کرده است».
ونترل افزود: «این شورا شمار نامزدها را از حدود 700 نامزد به هشت مسئول رسمی که نظام آنها را نماینده خود می داند و بالتبع نماینده ایرانی ها نیستند کاهش داده است».
وی اضافه کرد: «این فهرست غیرنهایی نامزدها احتمالا اراده ملت ایران که حق دارد رئیس جمهوری را انتخاب کند که خواسته های آنها را برآورده کند به شمار نمی آید».
پیام بیبیسی به حلقه انحرافی
شبکه سلطنتی بی بی سی در واکنش به خبر مربوط به عدم احراز صلاحیت آقای مشایی گفت: بهمن شریف زاده از نزدیکان اسفندیار رحیم مشایی گفته است؛ ستاد مردمی آقای مشایی به زودی بیانیه و واکنشی به رد صلاحیت وی صادر میکند.
به گزارش سيرنيوز؛ مجری بی بی سی با طرح سوال از خبرنگار این شبکه پرسید: اکنون چه واکنش هایی از طرف دولت به خصوص آقای احمدی نژاد صورت خواهد گرفت؟
حسین باستانی در جواب وی به طوری که قرار است اتفاقی از پیش تعیین شده ای بیافتد گفت: طبیعتا هیچ کس منتظر واکنش ستاد آقای مشایی نیست. ولی آقای احمدی نژاد در این مدت توقعاتی ایجاد کرده است که الان! باید به سرعت به آن پاسخ دهد. وی برای اینکه انگیزه مجموعه هواداران دولت و کسانی که هنوز اطراف وی باقی مانده اند حفظ و مانع از تحلیل روحیه آنها شود، باید هر کاری که تصورش را ایجاد کرده انجام دهد. همین الان انجام دهد.
وی در ادامه با تاکید گفت: فکر نمی کنم آقای احمدی نژاد واکنش خود را تا زمان برگزاری انتخابات به تعویق بیاندازد، وی الان باید به آن توقعات زیادی که ایجاد کرده است پاسخ دهد.
وی با تاکید مجدد گفت: احمدی نژآد توقعی ایجاد کرده است که اگر بخواهند مشایی را وارد انتخابات نکنند، یک کار بزرگ! انجام خواهد داد. خودش این تصور و توقع را ایجاد کرده است و حالا! باید انجام دهد.
حسین باستانی برای تحریک مجموعه دولت افزود: اگر احمدی نژاد نتواند متناسب با تصوراتی که ایجاد کرده است رفتار کند، شکست خیلی جدی در مجموعه هواداران دولت ایجاد می کند. بحران نا امیدی بعد از امید برای آنها ایجاد خواهد شد.
وی در انتها مجددا بر زمان واکنش آقای احمدی نژاد تاکید کرد و گفت: خب طبیعتا آقای احمدی نژاد اگر بخواهد کار مهمی انجام دهد در همین فردا باید خبرهای مربوط به آن به ما برسد.
منبع: رسا
شورای نگهبان باید رای خودش را بدهد/ اینها مجتهد هستند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی در سال 1382 عنوان کرد: شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند، قانون اساسی این را می گوید
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» متن زیر قسمتی از مصاحبه ای است که روزنامه کیهان با هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1382 انجام داده است:
¤ سوال: یک نکته فقهی وجود دارد. در قانون اساسی در اوصاف فقهای شورای نگهبان گفته شده که آگاه به مقتضیات زمان و مکان باشند. این بحث مطرح است که اگر اعضای شورای نگهبان با توجه به این دو عنصر رای می دادند، کار به اینجا کشیده نمی شد. یعنی براساس احکام اولیه نظر نمی دادند. ولی شورای نگهبان روی احکام اولیه مقاومت می کرد. از طرف دیگر گفته می شود که برخی از اعضای شورای نگهبان می گفتند: ما موظف نیستیم از نظر امام تبعیت کنیم. چون در قانون اساسی خصیصه «مجتهد بودن» برای اعضای شورای نگهبان گفته شده و مجتهد باید رای خودش را بدهد و تبعیت از نظر امام وجاهتی ندارد. بعدها در مسئله «ولایت مطلقه» معلوم شد که حتی اگر مجتهد هستند، باید در مسایل حکومتی از ولایت تبعیت کنند. نکته موردنظر من این است که یک سال پس از تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام، باز هم امام(ره) بر اصل بودن شورای نگهبان تاکید می کنند. یعنی در سال 67 و بعداز جنگ و قبل از بازنگری قانون اساسی که می خواستند اختیارات تعزیرات را به مجمع بدهند و اصلاحاتی در بندهای مربوط به مجمع انجام دهند، باز به شورای نگهبان تاکید می کنند که شما خودتان قبل از هر چیز مصلحت را در نظر بگیرید و کاری نکنید که منجر به نقض ظاهری قانون اساسی شود. چون مجمع هنوز در قانون اساسی نیامده بود و وجودش شبهه نقض قانون اساسی را ایجاد کرده بود. معلوم می شود که امام هنوز مجمع تشخیص را «استثنا» و شورای نگهبان را «اصل» می دانند و تاکید دارند خود آقایان شورای نگهبان با توجه به زمان و مکان مسایل را حل کنند.
- الان هم این گونه است. اصلا مبنای شورای نگهبان با مبنای مجمع فرق می کند. اولا شورای نگهبان باید رای خودشان را بدهند. قانون اساسی این را می گوید. نباید بگویند فتوای امام یا رهبری این است. بحث حکم نیست. بحث فتواست. بحث ولایت، در حکم مطرح می شود. اگر نظر امام راجع به معدن با نظر فقهای شورای نگهبان متفاوت باشد، آنها باید با نظر خودشان عمل کنند. 6نفر شورای نگهبان مجتهد هستند و نظر خودشان را اعلام می کنند.
¤ سوال: الان که «مجمع تشخیص مصلحت» نهادینه شد؟
- نه، همان موقع هم این گونه بود. اصلا قانون اساسی می گوید: فقهای شورای نگهبان باید نظر خودشان را بگویند.
¤ سوال: همین باعث مشکلات بعدی شد.
- برای رفع همین مشکلات، اصل دیگری آمد که حاکم بر اینهاست. بنابراین طبق اصل اول، اینها مجتهد هستند و نظرشان معتبر است. امام این را مخدوش نکردند. مسئله دوم مصلحت است. مصلحت در فقه اسلامی خودش یک اصل است. یعنی اگر دو مفسده داشته باشیم، مفسده کمتر انتخاب می شود. اگر دو کار واجب داشته باشیم، دنبال واجبی می رویم که اثر بیشتری دارد. یعنی اصل مراعات مصلحت در مورد مصالح، انتخاب مصلحت اقوی است و در مورد مفاسد، دفع افسد به فاسد است که جزو اصول قابل قبول فقه است. در حکومت های ایدئولوژیک و عقیدتی تحقیقا چنین جایی لازم است. یعنی مصالحی است که به اقتضای زمان، مکان، شرایط و ضرورت ها پیش می آید که باید مراعات کنیم. نمی توانید بگویید همین را به شورای نگهبان بدهند. چون اول صحبت شما هم همین بود.
¤ سوال: خود امام هم می فرمودند.
- در قانون اساسی غیر از این است. طبق قانون اساسی شورای نگهبان حق ندارد مصلحت گرایی کند.
¤ سوال: الان مصلحت را برعهده مجمع گذاشتند. آن موقع امام به شورای نگهبان می گفتند خودتان براساس مصلحت عمل کنید.
- همان موقع هم این گونه بود. در قانون اساسی این گونه بود که شورای نگهبان براساس فهمیدن خودشان حکم خدا را می دادند. اگر بخواهند طبق مصلحت رای بدهند، مشکل می شود. معنایش این می شود که کارشناسی مجلس و دولت به کلی ندیده گرفته شود و هرچه اینها مصلحت دانستند، همان باشد. بنابراین هر قانونی که در مجلس بگذرد، ولو اینکه خلاف شرع هم نباشد، اگر شورای نگهبان بخواهد براساس مصلحت عمل کند، 7 نفر آنان می گویند ما می گوییم مصلحت این گونه است. در آن صورت کارشناسی مجلس لغو است. بنابراین مبنای شورای نگهبان این نیست که با اتکای بر تشخیص مصلحت رد یا قبول کند. شورای نگهبان حکم شرعی را مطرح می کند. مجمع جایگاه دیگری دارد. براساس مصلحت عمل می کند. هر حکومت ایدئولوژیک باید جایی را داشته باشد که استثناها را حل کند که خود حکم می شود و شرعی است، منتهی مبنا فرق می کند. مجمع این کار دوم را انجام می دهد.
¤ سوال: در مورد وضعیت فعلی مجمع این ایراد وجود دارد که از حالت استثنا بودن خارج شده است. یعنی به بهانه حذف و اصلاح یک ماده از قانونی که مورد اختلاف مجلس و شورای نگهبان است کل قانون را به هم می ریزد و قانون جدیدی را تصویب می کند که مثالش بودجه پارسال است.
- اول این گونه و حتی بیشتر از این بود. الان محدود کردیم. آن موقع درباره اختیارات مجمع از امام(ره) سؤال شد که گفتند: مجمع می تواند در هر حالی دخالت کند وهر نظری دارد، بگنجاند.
¤ سوال: آن مربوط به دوران جنگ بود. بعدا این اختیارات را پس گرفتند.
- پس اول این گونه بود. مبنای اصلی امام همان بود. گفتند: حتی در زمانی که در مجلس است و یا بعد از اینکه تصویب شد، می تواند عوض کند. خودمان هم موافق نبودیم که دست مجمع این قدر باز باشد. بعضی ها رفتند سؤال کردند که جواب امام این بود. بعدا هم خیلی دست مجمع باز بود. قوانینی که مجمع راجع به موادمخدر و تعزیرات تصویب کرد، مربوط به آن دوران است. ما در این دوره، خیلی کم قانون گذراندیم، حتی اصلا قانون اجرایی نگذراندیم. اما اینکه گاهی قانون را اصلاح می کنیم، چاره ای غیر از این نیست. چون وقتی مجلس نظرش را داد و شورای نگهبان هم رد کرد و پیش ما می آید، بعضی ها می گویند باید «یا این، یا آن» را بگویید و شکل سومی نگویید. یعنی قبول یا رد کنید. اینها که در مجمع نشسته اند، می گویند هیچ کدام را قبول نداریم و اگر می خواهید اظهارنظر کنیم، باید مصلحت را بگوییم. یعنی الان خودمان را در آیین نامه محدود کردیم. گفتیم: اگر چنین موردی پیش آمد، می توانیم ماده ای را که شورای نگهبان رد کرده است، تغییر دهیم. اگر لازمه این تغییر، تغییر ماده ای دیگر است، باز هم می توانیم تغییر دهیم. قبلا می توانستیم به مواد دیگر هم بپردازیم، ولی الان نمی توانیم مستقیما وارد ماده دیگری شویم که تغییر دهیم. باید رهبری اجازه دهند. مثالی که از گذشته و حال مانده و برای شما جالب است، قانون کار است. قانون کار در مجلس تصویب شد که شورای نگهبان رد کرد. بعد به مجمع آمد که هر دو طرف آمدند و حرفهایشان را زدند. اصلا مواردی بود که شورای نگهبان هم اشکالی نگرفته بود ولی اصلاح شد و بالعکس هم شد. یعنی مواردی بود که شورای نگهبان اشکال گرفته بود، ولی در مجمع به نفع مجلس شد. آن موقع دست مجمع این قدر باز بود و الان این گونه نیست. فعلا یا همان مورد را و یا همانی را که مستلزم است، اصلاح می کنیم. اگر بخواهیم مورد سومی را تغییر دهیم، باید رهبری به ما ارجاع دهند.
بنابراین مجمع فعلا خیلی محدودتر در حل اختلافات دخالت می کند. در سابق دخالت های ما خیلی وسیع بود. الان اصلا قانون ابتدایی نمی نویسیم. اگر دوره قبل را نگاه کنید، متوجه می شوید که قوانین ابتدایی زیادی نوشته شد.
¤ سوال: در زمان جنگ، بله.
- بعد از جنگ هم قوانین زیادی نوشتیم. ولی در دوره جدید محدود کردیم.
![](http://seirnews.com/files/fa/news/1392/2/28/13694_279.jpg)
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان اجرایی کشور به جای اینکه هر گونه ابهام را از بین ببرند، با چنین رفتارهایی زمینه ابهام در خصوص انتخابات را ایجاد میکنند.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، اظهار داشت: اقداماتی که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از سوی احمدینژاد شکل گرفته اتفاقات زشتی است که تا کنون در هیچ کدام از دورههای دیگر نداشتیم.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تأکید بر اینکه روزنامه ایران بعد از بروز تخلفات از سوی رئیسجمهور تنها در راستای اهداف و قدمهای احمدینژاد حرکت میکند، گفت: بهطور حتم روزنامهای که اعتباراتش از بیتالمال هزینه میشود، باید برای حمایت از ملت ایران استفاده شود، نه اینکه از یک فرد و یا جریان خاص حمایت کند.
وی با اعلام اینکه اقدامات اخیر روزنامه ایران هم خلاف شرع و هم خلاف قانون است، تصریح کرد: به طور قطع قوه قضائیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تخلفات این روزنامه برخورد جدی کرده و در صورت تغییر ندادن سیاستهایش در جهت توقیف روزنامه گام بردارند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با تأکید بر اینکه روزنامه ایران پازل اقدامات غیرقانونی احمدینژاد را کامل میکند، یادآور شد: تمام روزنامهها باید در جهت خلق حماسه سیاسی گام بردارند.
![](http://seirnews.com/files/fa/news/1392/2/28/13699_775.jpg)
دم خروس ائتلاف فتنه و انحراف بیرون زد!
![](http://hamoonnews.com/images/stories/fetneh/10-4-1390_image634451980724630000.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی "ندای انقلاب"، روزنامه شهروند که روزنامه اي تازه تأسيس با صاحب امتیازی جمعيت هلال احمرو مدیر مسئولی عبدالرضا داوری است به اعتقاد برخی از کارشناسان براي مصارف انتخاباتي راه اندازي شده و اخیرا مصاحبه ها و یادداشت های زنجیره ای از چهره های جبهه اصلاحات با مضمون حمایت از مشایی و تخریب اصولگرایان منتشر می کند.
در همین راستا این روزنامه وابسته به حلقه انحرافی چندی پیش با انتشار مقاله ای از صادق زیباکلام از لیدر حلقه انحرافی حمايت كرد و نوشت: "شايد اگر اصولگرایان نسبت به پيروزي قطعي مشایی يقين نداشتند، اينقدر مصمم نمي شدند تا جلوي ورود او را به انتخابات پيش روي بگيرند! يقيناً اگر مطمئن بودند كه او رأي نخواهد آورد و پيروزي اش نامحتمل است، اصرار بر ممانعت از شركت وي در انتخابات نمي كردند".
زيباكلام افزود: "اما پرسش دشوار براي شوراي نگهبان آن است كه رحيم مشايي را به كدام دليل يا دلايل مي توانند رد صلاحيت كنند؟ مي دانيم كه اطلاق لفظ «انحراف» و «جريان انحرافي» همچون اطلاق لفظ «فتنه» چماقي براي ساكت كردن مخالفين و منتقدين بيشتر نيست".
روزنامه جمعیت هلال احمر این بار با انتشار یادداشتی از عباس عبدی سردبیر روزنامه توقیف شده سلام با تیتر "چرا تعدد نامزدهای اصولگرا کم است؟" به سمت تخریب جبهه اصولگرایان رفته که این نشان دهنده همسویی جریان اصلاح طلب با حلقه انحرافی است همان همسویی که در ابتدا هر دو طرف تکذیب می کرند که دم خروس این ماجرا (همسویی جریان فتنه و حلقه انحرافی) با انتشار این یادداشتها بیرون زده است.
با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد ماه و داغ شدن بحث احتمال رد صلاحیت کاندیداهای احتمالی حلقه انحرافی و جریان فتنه این دو طیف در موضوع رد صلاحیت کاندیداهای خود به نقطه اشتراک رسیده و از همین رو با فرافکنی به دنبال فشار به شورای نگهبان هستند.
اما نکته جالب توجه هشدار برخی از بزرگان و سیاسیون از مدتها پیش نسبت به همسویی جریان فتنه و حلقه انحراف بود.
سفر به اسرائیل پاداش خوشخدمتی به ربعپهلوی
پس از انشعاب صورتگرفته در بین سلطنتطلبان مقیم استکهلم طیفی که به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی اخراج شده بودند اقدام به راهاندازی باند دیگری با عنوان میهنسالاری کردهاند. پشتیبانی مالی این طیف را فردی با عنوان امید عطاییفر انجام میدهد.
به گزارش موسسه راهبردی دیدهبان، پس از بروز اختلافهای شدید و اتهامزنی اعضای باند رستاخیز نوین به یکدیگر که از ویژگیهای باندهای طرفدار پادشاهیست، برخی از اعضای این گروهک که اخیراً به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی از این به اصطلاح حزب اخراج شدهاند با دستپاچگی مثالزدنی درصدد برآمدند تا با سرپوش گذاشتن بر افتضاح بوجود آمده باند جدیدی را معرفی نمایند تا بدین وسیله همه چیز را طبیعی جلوه دهند و از آبروریزی بیشتر جلوگیری نمایند.
در همین راستا جداشدهها که افسار خود را به یک بیمار روانی که در تیمارستان بستری است سپردهاند اقدام به راهاندازی باند جدیدی با عنوان "میهنسالاری" کردهاند. از آنجا که پادوهای ربعپهلوی در اروپای گرفتار در بحران اقتصادی آهی در بساط ندارند به فکر اسپانسر مالی افتادهاند، لذا دست به دامن فردی با عنوان "امید عطاییفر" شدهاند تا مزد مزدوریهای آنان را بپردازد. حمید وحدتی نیز که بین این دو باند، دو دل گشته که به کدام سمت گرایش پیدا کند در انتها حمایت مالی خود را به سمت میهنسالاری برده است.
جالب اینکه باند رستاخیز نوین پیش از انشعاب در تجمعاتی که پیش از این علیه نظام اسلامی تدارک دیده بود علیرغم تبلیغات شبانهروزی و صرف هزینههای هنگفت نتوانسته بود به جز تعدادی پادوی تکراری کسی را در حمایت از ربعپهلوی گرد هم جمع کند. این همه در حالی بود که استکهلم از نگاه سلطنتطلبان ورشکسته قلب تپنده! جریانهای پادشاهیست.
بر پایه این خبر عطاییفر نیز برای تحریک باند میهنسالاری با توجه به توانایی مالییی که دارد و همچنین ارتباطاتی که با دوستان خود در اسرائیل دارد وعده داده که در صورت برگزاری چند تجمع پر تعداد علیه جمهوری اسلامی به عنوان خسته نباشید پاداش مالی و یک سفر به اسرائیل ترتیب دهد.
خاطر نشان میشود که «فرشاد ورهرام» با نام مستعار "یواکیم" چندی پیش طی سفری به استکهلم از نفوذ عوامل جمهوری اسلامی در بین سلطنتطلبان مقیم سوئد گلایه کرده بود که این اقدام وی باعث انشعاب در بین پادوهای ربعپهلوی شد به طرزی که هر کدام دیگری را به نفوذی بودن متهم میکردند و جالب آنجا بود که انگشت اتهام از همه بیشتر به سمت «ا.د» نشانه میرفت.
دستورالعمل گسترش فعالیت کلیساهای خانگی؛ خادم جدید تربیت کنید!
از جمله روشهای گروههای تبشیری فرق کاریزماتیک، ایجاد کلیساهای خانگی(خلاف قانون) است. مراسم آنها شامل خواندن سرودهای دست جمعی با موسیقی های تند به همراه رقص مختلط گروهی، شراب خواری و بوسیدن یکدیگر میباشد که زمینههایی را برای فریب برخی جوانان، آنهم با توجه با بالا بودن سن ازدواج در کشور فراهم میکند.
نکته قابل توجه آن است که در نتیجه چنین فعالیتهایی، یک مسیحی معتقد به وجود نمیآید، بلکه به لاابالیگری میانجامد. اما قسمت خطرناکتر این داستان فرق شبه عرفانی مسیحی هستند.
به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، سازمانهای تبشیری سعی دارند تا مسیحیان داخل کشور را به گذر از کلیساهای قومیتی رسمی و ساختمانی تشویق کرده و آنها را تحریک به ورود به عرصه کلیساهای خانگی کنند. بستری که غالباً تحت هدایت تعالیم کاریزماتیک و صهیونیستی قرار دارد. دستور العمل دقیق و سازماندهی شده تشکیل و شاگرد سازی برای این کلیساهای خانگی از طریق وب سایت ها ماهواره و رادیوهای تبشیری به مخاطبان داده و سپس برای مهارت های بیشتر و حمایتهای مختلف تورهای خارج از کشور برگزار مینمایند.
پرده برداری از چگونگی فعالیت مسحیت تندرو در ایران توسط «هرمز شریعت» از مدیران شبکههای ماهوارهای تبشیری با اشاره به لزوم تشکیل کلیسای خانگی میگوید: «باید خادم جدید (نیروهای بی جیره مواجب جنبش مسیحی صهیون) تربیت شود. اگر گروه شما 6 نفر است، 6 ماه دیگر باید 12 نفر بشوید و 2 گروه تشکیل دهید. مسیحیت (صهیونیستی) باید پخش و گسترش یابد، نجات و محبت خدا، باید پخش شود، باید گسترش پیدا کند. مبادا وقتی کلیسای خانگی را با 3 نفر شروع کردید، بعد از 6 ماه فعالیت، همان 3 نفر باقی بمانید، باید 6 نفر بشوید... خادم جدید تربیت کنید تا هر کدام بعد از 6 ماه، کلیسایی برای خود تشکیل داده و گسترش پیدا کنند، این دل پدر ما را خوشحال میکند.»
كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند
![](http://hamoonnews.com/images/stories/rahbar/409251_photoa.jpg)
در این دیدار كه به مناسبت هفته كارگر برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای مهمترین ویژگی طبقه كارگر را مایه گذاشتن از جسم و جان خود برای پیشرفت و آسایش كشور دانستند و افزودند: كارگران ستون فقرات یك جامعه هستند كه درصورت نبود و یا ضعف آنها، كشور فلج خواهد شد.
ایشان با تأكید بر لزوم توجه ویژه به مقوله كار و كارگر در عرصه فرهنگ سازی و همچنین در عرصه قانونگذاری و اجرایی خاطرنشان كردند: ا گر قشر كارگر از امید و رفاه و امنیت شغلی برخوردار باشد، حركت كشور در مسیر پیشرفت سریعتر و آسان تر خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به نقش و جایگاه ویژه كارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در مراحل مختلف انقلاب از جمله دوران دفاع مقدس افزودند: در طول 34 سال گذشته تلاشهای زیادی انجام گرفت تا طبقه كارگر را در مقابل انقلاب و نظام اسلامی قرار دهند اما كارگران مؤمن و انقلابی كشور با شجاعت در مقابل این توطئه ایستادند و این موضوع مایه افتخار طبقه كارگر است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به نامگذاری سال گذشته به عنوان سال حمایت از تولید ملی، ك ار و سرمایه ایرانی خاطرنشان كردند: حمایت از تولید ملی مخصوص یك سال نیست بلكه این موضوع باید بصورت جدی و محوری دنبال شود.
ایشان فرهنگ سازی در میان مردم برای استفاده از كالاهای ساخت داخل را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید این فرهنگ در میان مردم فراگیر شود كه انتخاب یك كالا با نشان داخلی و یا با نشان خارجی می تواند یك كارگر ایرانی را برخوردار و یا محروم كند.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران گفتند: درخواست من از همه ملت این است كه به سمت مصرف تولیدات داخلی بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأكید بر اینكه دستگاههای دولتی نیز برای تأمین نیازهای خود، به هیچ وجه نباید از تولیدات خارجی استفاده كنند ، خاطرنشان كردند: البته تولیدكنندگان داخلی اعم از مدیران بنگاهها، كارگران و سرمایه گذاران نیز باید تولیدات خود را بصورت درست و كامل و با كیفیت خوب ارائه دهند.
ایشان با اشاره به دستور اسلام مبنی بر استحكام كار در كنار احترام به كارگر، و تامین امنیت شغلی او در كنار تامین امنیت سرمایه افزودند: اسلام برخلاف دیدگاههای اقتصاد لیبرال و اقتصاد سوسیالیستی، حد وسط را در پیش گرفته و نگاهی انسان مدار و عدالت مدار به كار، كارگر و سرمایه دار، دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه امروز در عمل، ناكارآمد ی و غلط بودن اقتصاد سرمایه داری آشكار شده است، خاطرنشان كردند: واكنش هایی كه امروز در اروپا و به نوعی دیگر در امریكا مشاهده می شود، بزرگترین دلیل عملی بر غلط بودن مسیر اقتصاد سرمایه داری است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: حوادث كنونی در اروپا و امریكا، اول كار است و شرایط به مراتب بدتر هم خواهد شد زیرا اقتصاد سرمایه داری در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.
ایشان افزودند: مشكلات اقتصادی كنونی در غرب، بخشی از انحطاط تمدن غرب است كه مشكلات اخلاقی و فرهنگی، بخش دیگری از آن را تشكیل می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال بعنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی، تأكید كردند: حماسه به معنای حركتی جهادگونه وپرشور است و این موضوع، باید مد نظر مردم و مسئولان قرار گیرد و بر همین اساس، شناخت ضعف ها و خلاءها و برنامه ریزی صحیح برای تحقق حماسه ضروری است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در همه برنامه ریزیها باید زندگی و معیشت طبقه ضعیف مورد توجه قرار گیرد.
ایشان لازمه پیشرفت كشور را حركت جهش گونه و خلق حماسه دانستند و تأكید كردند: حماسه اقتصادی و سیاسی، توأمان با یكدیگر هستند و هركدام دیگری را حفظ و تقویت می كند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به جهت گیری تلاشها و توطئه های بدخواهان ملت ایران برای جلوگیری از تحقق حماسه اقتصادی و سیاسی افزودند: آنان تلاش دارند تا با فشارهای اقتصادی، میان مردم و نظام اسلامی فاصله ایجاد و مردم را مأیوس كنند و در عین حال به دروغ و با وقاحت تمام هم می گویند ما با مردم ایران دشمن نیستیم!
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: اگر جهش بزرگ اقتصادی مورد توجه جدی بخش های اجرایی و قانونگذاری كشور قرار گیرد، همه فشارهای اقتصادی خنثی خواهد شد.
ایشان تأكید كردند: ملت ایران و مسئولان، با عزم راسخ خود، دشمن را در عرصه اقتصادی مأیوس خواهند كرد.
رهبر انقلاب اسلامی حماسه سیاسی را نیز حضور آگاهانه مردم در صحنه سیاست و مدیریت كشور خواندند و افزودند: نمونه بارز حماسه سیاسی، انتخابات پیش رو است كه به توفیق الهی در وقت مقرر و با حضور شوق آفرین مردم برگزار خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای، كاهش انگیزه مردم برای حضور در صحنه انتخابات را طراحی بدخواهان ملت بمنظور مقابله با حماسه سیاسی دانستند و خاطرنشان كردند: طراحان پشت پرده استكبار بعد از گذشت سالیان متمادی از معارضه و دشمنی، همچنان ملت ایران و روحیه ایمان و ایستادگی این ملت را نمی شناسند.
ایشان افزودند: در طول این 34 سال همواره تحسین بزرگ برای ملت ایران بوده است زیرا اگر مسئولاÙ † از خود ایستادگی نشان دادند، به پشتوانه ایستادگی مردم بوده است و از این پس نیز اینگونه خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات را مهم و عرصه ظهور قدرت ملی دانستند و خاطرنشان كردند: ملتی كه زنده و با نشاط و متكی به اراده الهی و مطمئن به پشتیبانی خداوند است، در همه عرصه ها از جمله عرصه انتخابات، پیروز میدان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان چندی قبل خود مبنی بر امكان حضور همه سلائق معتقد به انقلاب اسلامی، در میدان انتخابات، افزودند: كسانی كه وارد این میدان می شوند، باید در ارزیابی توانایی خود و همچنین ارزیابی جایگاه مدیریت اجرایÛ Œ كشور دچار اشتباه محاسبه نشوند.
ایشان تأكید كردند: افرادی كه قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند، بعد از ارزیابی صحیح وارد میدان شوند، و در نهایت، این ،ملت است كه تصمیم گیری خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی ساز و كار انتخابات در كشور را مستحكم خواندند و افزودند: همانگونه كه امام (ره) بارها تأكید می كردند حضور شورای نگهبان در انتخابات و بررسی صلاحیت ها بوسیله انسانهایی عادل، بی طرف و بصیر، حضور مباركی است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: بعد از بررسی صلاحیت ها بوسیله شورای نگهبان، مردم با تحقیق در سوابق، شعارها و سخنان افراد صالح معرفی شده، شخصی را بعنوان رئیس جمهور انتخاب خواهند كرد و این موضوع، ساز و كار قانونی بسیار مناسب و مباركی است.
ایشان در ادامه به بیان برخی ویژگیهای مورد نیاز برای رئیس جمهور منتخب پرداختند و گفتند: رئیس جمهور باید فردی باشد كه در درجه اول، ایمان و اعتقاد به خدا، مردم و قانون اساسی داشته باشد و در درجه دوم دارای روحیه مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: ملت ایران، به دنبال تحقق اهداف و كارهای بزرگی است و اهل تسلیم شدن نیز نیست و كسی نمی تواند با او با زبان زور حرف بزند بنابراین، فردی هم كه در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید در مقابل فشار دشمنا ن ،نترس و شجاع و مقاوم باشد و اهل از میدان خارج شدن نباشد.
حضرت آیت الله خامنه ای، حكمت، تدبیر و داشتن برنامه را از دیگر ویژگی های مورد نیاز رئیس جمهور خواندند و افزودند: همانگونه كه در سیاست خارجی نیازمند عزت، حكمت و مصلحت هستیم، در مسائل داخلی و اقتصادی نیز به نگاه همه جانبه، بلندمدت و هندسه صحیح نیاز داریم.
ایشان نگاه روزمره به مسائل اقتصادی، تغییر مكرر سیاستهای اقتصادی ، تكیه بر نظرات غیركارشناسی و همچنین اعتماد به شیوه های تزریقی و تحمیلی اقتصادی غرب و شرق را مضر دانستند و تأكید كردند: سیاستهای اقتصادی باید بر مبنای اقتصاد مقاومتی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است كه ساخت درونی آن، مقاوم و مستحكم است و با تغییرات مختلف در دنیا، متلاطم نمی شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، تهذیب اخلاقی و درگیر حواشی نشدن را از دیگر ویژگیهای مورد نیاز در انتخاب رئیس جمهور، برشمردند و گفتند: من همواره در سالهای گذشته از رؤسای جمهور و دولتهای مختلف حمایت و در كنار آن، توصیه نیز كرده ام و توضیح هم خواسته ام.
ایشان افزودند: یك از توصیه ها و تأكید های همیشگی به رؤسای جمهور این بوده است كه برای مردم هزینه و مشكل درست نكنند و از دغدغه آفرینی و ایجاد تشویش و نگرانی بین مرد م پرهیز نمایند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطر نشان كردند: كسانی كه وارد عرصه انتخابات می شوند نباید به مردم وعده های نادرست و در باغ سبز غیر منطقی نشان بدهند بلكه باید با سخنان منطقی و منطبق بر واقعیت و توكل بر خدا پیش بروند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأكید كردند: رئیس جمهوری كه میخواهد در رأس دستگاه اجرایی این كشور و ملت بزرگ قرار گیرد و این راه پر افتخار را با كمك مردم طی كند باید دارای چنین خصوصیاتی باشد.
ایشان یك نكته مهم را هم یادآور شدند و گفتند آنچه كه ما از تجربه سالهای انقلاب بدست آورده ایم این است كه خداوند متعال با فضل و هدایت خود این ملت بر همه دشمنان پیروز خواهد كرد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان تأكید كردند: هر كه با این ملت دارای انگیزه عمیق الهی در افتد قطعا بر خواهد افتاد.
در ابتدای این دیدار آقای اسدالهی عباسی سرپرست وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی گزارشی از اهم فعالیتهای این وزارتخانه در سال گذشته و همچنین برنامه های در دست اقدام برای سال 92 ارائه كرد.
همچنین پیش از این دیدار تعدادی از خانواده های شهدای كارگر كشور از نزدیك با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفتگو كردند.
رهبر معظم انقلاب درگذشت امیرحسین فردی را تسلیت گفتند
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rahbar/13900823095546_photoa.jpg)
به نقل از پايگاه اطلاعرساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيتالله خامنهاي رهبر انقلاب در پیامی، درگذشت نویسنده متعهد مجاهد آقای امیرحسین فردی را تسلیت گفتند.
در پیام مقام معظم رهبري آمده است: این هنرمند مومن و سختكوش از پیشكسوتان در عرصه فعالیت دوران انقلاب و از بنیانگذاران هستههای جوانان هنرمند انقلابی بود.
نواهای ناامید کننده از آینده کشور از سوی برخی جریان ها
یکی از وظایف عمده نخبگان کشور در امر انتخابات ایجاد فضای امید و نشاط برای حضور حداکثری است.
به گزارش رویداد،اما در عین حال از سوی برخی جریان ها در کشور نواهای ناامید کننده از آینده کشور که تنها بوی منافع حزبی و جریان از آن بروی می آید شنیده می شود.
گفتنی هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در پاسخ به اظهارات آنان در خصوص مسائل جاری کشور گفت: متأسفانه به دلیل تلف شدن منابع مالی و انسانی کشور و سوءمدیریتها در دوره اخیر، اداره کشور در دوره جدید اجرایی با مشکلاتی همراه است که اگر فردی با وجهه داخلی و بینالمللی و مشارکت بالای مردم، بتواند سکاندار قوه مجریه شود، میتوان امیدوار بود که در یک دوره سخت و پرتلاش به تدریج مشکلات داخلی و خارجی کشور مرتفع شود.
هاشمی همچنین تاکید کرد: تعهدات سنگینی که به دولت جدید منتقل خواهد شد و مطالباتی که بدون پشتوانه اقتصادی برای دوره جدید ایجاد شده است، دشواری کار در آینده را مضاعف میکند و امیدواریم به برخی لجاجتها و اصرار بر ادامه اشتباهات برطرف و زمینه جبران انحراف از برنامهها و سند چشمانداز و اصلاح امور فراهم شود.
در این دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان دیدگاهها و نظرات خود در مورد مسائل و مشکلات کشور، خواستار حضور جدّی آیتالله هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شدند.
سوءاستفاده اجباري از كارمندان به عنوان سياهي لشكر انتخاباتي
سازمان ميراث فرهنگي با اختصاص بودجه هنگفت از بيت المال و با استفاده ازكاركنان دستگاه هاي مختلف، ميتينگي را در استاديوم صد هزار نفري آزادي برگزار مي كند.
کیهان: به گزارش رجانيوز، طبق برنامه ريزي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، اين ميتينگ در روز پنجشنبه 29/1/92 با حضور بيش از يكصد هزار نفر از اعضاي سازمان ها و دستگاه هاي مختلف سراسر كشور تحت عنوان جشن و مراسم تقدير از دست اندركاران سفرهاي نوروزي برگزار خواهد شد. انتخاب پوشش تقدير از برگزاركنندگان سفرهاي نوروزي در حالي است كه براساس برنامه ريزي هاي انجام شده، قرار است كه ازكانديداي انتخاباتي جريان انحرافي نيز با وجود اينكه مسئوليت كنوني او هيچ ارتباطي به اين همايش ندارد، رونمايي شود!
رجانيوز كه سالها از دولت حمايت مي كرد و پس از عملكرد حلقه انحرافي، به صف منتقدان پيوسته مي افزايد: كليه هزينه هاي مربوط به ساخت جايگاه، نور، صدا، تصويربرداري، دعوت از هنرمندان، موسيقي، مجري، قاري، تبليغات محيطي، چاپ كارت هاي دعوت و هزينه هاي مرتبط از محل يكي از مراكز وابسته به سازمان ميراث تأمين شده كه حدود بيش از 800 ميليون تومان برآورد شده است.
از سوي ديگر براي پر كردن ورزشگاه بزرگ آزادي، براي تمام استان ها و سازمان ها سهميه مشخص شده است تا با حضور پرسنل و مرتبطين خود استاديوم آزادي را پر كنند كه از جمله مي توان به سهميه هاي اختصاصي زير اشاره كرد؛ هلال احمر 30 هزار نفر، سازمان ميراث فرهنگي 20 هزار نفر، سازمان حمل و نقل و راهداري 10هزار نفر، وزارت كشور(فرمانداران، بخشداران، شهرداران و...) 10 هزار نفر، آموزش و پرورش (دانش آموزان و كادر استان هاي تهران، البرز، قزوين، قم و...) 10 هزار نفر، بخش خصوصي و گردشگري 10 هزار نفر و... پرسنل سازمان ميراث فرهنگي هم براي حضور در مراسم به همراه خانواده هاي خود (حداكثر تا 10نفر) توجيه شده اند.
همچنين گفته مي شود در پي هماهنگي با وزير ارتباطات مقرر شده است كه شركت رايتل وابسته به سازمان تأمين اجتماعي، مسئوليت پذيرايي (بسته هاي پذيرايي و ناهار روز مراسم) را به سبك هواپيمايي و توسط كترينگ هواپيمايي ماهان تهيه و آماده و در ميان مدعوين توزيع كند كه براي اين كار هزينه هر نفر 40 هزارتومان برآورد شده است.
سازمان ميراث فرهنگي مبالغي را تحت عنوان هزينه هاي سفر نوروزي به استان ها به منظور هزينه حمل و نقل و پذيرايي بين راهي مدعوين اختصاص داده است كه جمعاً حدود 6 ميليارد تومان تخمين زده مي شود.
اين گزارش حاكي است: برخي از مدعوين مراسم روز 29 فروردين از نحوه جمع آوري ليست افراد و حضور در مراسم و فيلم و عكس برداري و... ابراز نگراني كرده و احتمال مي دهند كه پس از سپري شدن اين مقطع، در آينده با مشكلات جدي مواجه شوند، بنابراين تمايل چنداني براي حضور در مراسم ندارند. برخي از مدعوين نيز از نحوه هزينه كردها و مخارج اين مراسم كه منشأ آن نامشخص و شبهه ناك است ابراز نگراني كرده و عقيده دارند حضور در اين مراسم صحيح نيست.
انتظار مردم از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور آن است كه در شرايط اقتصادي حساس كنوني و در حالي كه اقشار كم درآمد با شرايط معيشتي سختي دست به گريبانند، اجازه ندهند چند ميليارد تومان از كيسه بيت المال براي تبليغات انتخاباتي حلقه انحرافي هزينه شود.
گفتني است كه از دستگاه هاي قضايي و اطلاعاتي كشور پذيرفته نيست كه بعد از وقوع واقعه و اتلاف ميلياردها تومان از بيت المال فقط در حد گزارش ماجرا بسنده كنند.
ترور شخصيت توسط تروريست هاي اجاره اي
يك سايت حق العمل كار كه در خدمت محافل فتنه گر و گروهك هاي ضدانقلاب فعاليت مي كند، در اقدامي انتحاري به تخريب و ترور شخصيت دكتر باقري لنكراني مدير اسبق بهداشت پرداخت.
کیهان: سايت «ب» توسط شماري از عناصر جدا شده از يك سايت (وابسته به محسن رضايي) اداره مي شود. اين گروه ابتدا خود را اصولگرا جا مي زدند اما بعدها، به آلت دست محافل فتنه گر تبديل شدند و هم اكنون توليدات آنها در خدمت عمليات رواني رسانه هاي بدنامي نظير راديو فردا، كلمه، جرس و بي بي سي قرار دارد.
سايت ياد شده با حمله به خانواده (!) دكتر لنكراني مدعي شده كه خانواده وي در دوران رژيم شاه در حكومت جايگاه داشته و پدر او از سلطنت طلبان تند بوده و در ساواك نيز مسئوليت داشته است.
اين سايت همچنين مدعي شده كه دكتر لنكراني زندگي تجملاتي دارد و همسر او هر ماه با سفر به دبي، خريدهاي خود اعم از پوشاك و لوازم خاص را از دبي خريداري مي كند.
اين سايت حق العمل كار عمله جريان نفاق پس از انجام ترور شخصيت، به خاكستري سازي! خبر خود پرداخته و نوشته است: لازم به ذكر است كه از نظر منطقي، نه فرزند در برابر اعتقادات و عملكرد پدر مسئول است و نه زندگي مرفه داشتن و خريدهاي ماهانه از دبي جرم تلقي مي شود. بلكه روي سخن با اين گروه خود عمار پندار است كه دست از ظاهرگرايي و تخريب رقيب تحت پوشش ارزشها دست برداشته و براي نقد عملكرد، شاخصهاي اصلي را مد نظر قرار دهند.
در پي اين حركت سايت حامي فتنه سبز، دكتر لنكراني در مصاحبه با صابرنيوز و درباره خانواده خود گفت: مرحومه مادرم، سيده اي بودند مهربان و دلسوز و از هيچ كوششي در جهت تعليم و تربيت صحيح ما دريغ نمي كردند. انشاءالله خداوند حق ايشان را بر من حلال فرمايد و در اين ايام سوگواري حضرت زهرا سلام الله عليها، روح همه مؤمنين و مؤمنات و ايشان را قرين رحمت واسعه خود فرمايد. پدر بنده در صنعت آلومينيوم فعال بود و آن زمانها، صنعت آلومينيوم در ايران تازه تأسيس و نوپا بود. اما با توجه به مصارف مختلف اين فلز سبك و دير اكسيده شدن آن، به سرعت مورد استقبال و مصرف در صنايع مختلف قرار گرفت. ابتدا پدرم با كار در اين صنعت شروع كرد و مدت ها بعد، توانست با تلاش و پشتكار كارگاه و كارخانه اي را راه اندازي كند. ايشان قبل از انقلاب هيچ گونه مسئوليت و سمت دولتي نداشتند.
وي درباره همسر و وضعيت زندگي خويش گفت: الحمدلله در دوران دانشجويي توفيق شامل حال بنده شد، و خداوند توفيق ازدواج با همسر مورد نظرم را عطا كرد و بسيار از زندگي ام راضي هستم. بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده وسايلي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
لنكراني افزود: ما از ابتدا كه زندگي مشتركمان را شروع كرديم سعي كرديم يك زندگي ساده و مؤمنانه اي داشته باشيم و در زندگي قانع و شاكر باشيم. حقيقتاً افتخار مي كنم كه همسرم يك خانم قانعي است، ايشان از اول هم اين چنين بودند و تا الان هم يك زندگي همراه با قناعتي را گذرانده ايم. ما زماني كه بعد از پايان دوره چهار ساله وزارت از تهران به شيراز برمي گشتيم عمده چيزهايي كه از تهران آورديم كه قبل از آن آنها را از شيراز به تهران برده بوديم، كتابهاي بنده بود وگرنه بقيه وسايل ما در يك وانت جا مي شد.
وي در پاسخ اين سؤال چرا بعد از دوره وزارتتان به شهرستان برگشتيد؟ مي گويد: بنده بعد از دوره وزارت ترجيح دادم به شيراز برگردم و درس و بحث و تحقيقات علمي را در كنار طبابت و درمان در شيراز دنبال كنم. يكبار يادم هست توفيقي حاصل شد خدمت رهبر معظم انقلاب روحي فداء رسيدم، اين موضوع را خدمت ايشان عرض كرده و كسب تكليف نمودم، ايشان به اين مضمون فرمودند كه «اين اموري كه شما مي گوييد، كارهاي خوبي است، اما در كنار آنها، امور اجتماعي را هم دنبال كنيد». عرض كردم: حضرت آقا، كار سختي است، هم فعاليت اجتماعي و هم طبابت و هم تحقيقات. رهبر انقلاب به بنده فرمودند: «كار سختي است اما مي شود!» بالاخره بنده از ايشان كسب تكليف كردم و در شيراز به تحقيقات علمي، طبابت و درمان و سياست و امور اجتماعي در حد توان پرداختم. انشاءالله خداوند از ما راضي و لبخند رضايت بر لبان مبارك رهبري معظم و مردم مؤمن و قدرشناس قرار گيرد.
ايستادگي رهبر ايران به كابوس غرب تبديل شده است
يك روزنامه فرانسوي تصريح كرد مذاكره با ايران به كابوسي براي قدرت هاي غربي و مايه افسردگي آنان تبديل شده چرا كه نمي توانند رهبر ايران را بترسانند.
کیهان: لوموند در گزارشي نوشت: از چند سال پيش قدرت هاي غربي، خطر دچار شدن به افسردگي و گفت وگوهاي كابوس آميز را به جان مي خريدند بي آن كه بتوانند نتيجه اي بگيرند چرا كه نمي توانند آيت الله خامنه اي را بترسانند. او هم جلوي آنان مي ايستد.
لوموند اضافه كرد: مقاومت ايران، محك آزمايش جهان چند قطبي است. شركت كنندگان كنفرانس آلماتي مي گويند ما دور خودمان چرخيديم و حتي تاريخ جديد مذاكره تعيين نشد.
لوموند مي افزايد: راههاي موازي براي نزديك كردن ايران و آمريكا نمي تواند كارساز باشد چرا كه دعوت آمريكا به مذاكره ديگر اعتباري ندارد و ايران نيز در اين دوران پيش از انتخابات نمي تواند از جهت گيري هاي ملي گرايانه دوري جويد.
استعفاي مدير عامل رايتل در اعتراض به حلقه انحرافي
منابع آگاه از استعفاي حميدرضا فرنگ مديرعامل شركت رايتل در اعتراض به فشار حلقه انحرافي براي بهره برداري انتخاباتي از امكانات اپراتور سوم خبر دادند.
کیهان: به گزارش نداي انقلاب اين استعفا زماني صورت گرفت كه اعلام شد رايتل پشتيبان مالي تجمع بزرگ انتخاباتي حلقه انحرافي در ورزشگاه يكصد هزار نفري آزادي را برعهده گرفته است.
براين اساس، بعد از روي كار آمدن مديرعامل شركت شستا و پس از ماهها فشار حلقه انحرافي براي در اختيار گرفتن اپراتور رايتل اكنون قرار است يكي از اعضاي هيأت مديره رايتل كه مورد اعتماد حلقه انحرافي است جايگزين وي شود.
پيش از اين نداي انقلاب در خبري از نفوذ حلقه انحرافي در يكي از اپراتورهاي كشور و پيامك شعار اصلي اين طيف يعني «زنده باد بهار» براي شماري از مردم خبر داده بود كه البته اين سامانه پيامكي توسط دستگاه قضايي توقيف شد.
مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/default/00010.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیتالله محمدعلي موحدی کرمانی در خطبههای امروز نماز جمعه تهران با عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و سفارش مومنین و مسلمین به امر تقوا برای خروج از مشکلات اظهار داشت: جهاد حضرت زهرا(س) یکی از ابعاد ویژه زندگی بانوی عالم است که باید در زندگی خود از ایشان تمامی مسائل را بیاموزیم و باید به این مسئله واقف باشیم که بعد از رحلت پیامبر(ص) به جامعه باید بصیرت و بینش داد.
وی در ادامه با عرض تسلیت به زلزلهزدگان استان بوشهر بیان داشت: احساس همدردی خود را با مردم زلزلهزده در مناطق مختلف استان بوشهر به خاطر این حادثه تلخ، اعلام ميدارم و براي آنها طلب رحمت میکنم.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مسئولان باید بدانند که مسئولیت ریاست جمهوری یک امانت است نه يک لقمه شیرین براي آنها و همه مردم در این عرصه مامور هستند که این امانت الهی را به انسانهای لایق واگذار کنند.
آیتالله موحدی کرمانی افزود: اگر ملت در آراء خود کوتاهی کنند و شخصی نالایق را به عنوان رئیسجمهور برگزینند، قطعا در این مسئولیت مرتکب جرم شدهاند چرا که به آن شخص در انتخابات آتی رای دادهایم و کاندیداها و مردم باید در امانت الهی دقت ویژهای داشته باشند.
وی خطاب به مردم در بهتر برگزار شدن انتخابات ریاست جمهوری گفت: شما که رای میدهید مراقب باشید به شخصی که اهل عمل است رای بدهید و بهتر است با تحقیق و بررسی سوابق انقلابی، ولایی و تجربیات اجرایی، دینی به شخص مناسب رای دهید.
خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: شناخت از کاندیداها یا به صورت مستقیم و یا از طریق تحقیق درباره آن فرد صورت میگیرد.
آیتالله موحدی کرمانی با اشاره به نامگذاری امسال با نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی خاطرنشان کرد: مردم با حضور گسترده خود باید مشت محکمی برای مرتبهای دیگر به دشمنان داخلی و خارجی بزنند و برای همیشه دشمنان را از ضربه زدن به نظام مایوس کنیم.
وی تصریح کرد: لبیک گفتن به ندای امام و رهبری و اطاعت از ولایت فقیه که ادامه ولایت پیامبر از جمله وظایف ملت ایران در تمامی عرصهها است و باید خواسته مقام معظم رهبری را در نامگذاری سال جدید محقق کنیم.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به نقش شورای نگهبان در تایید کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: این شورا با ملاحظه شرایط موجود در قانون صلاحیت شخص مورد نظر را برای کاندیداتوری در انتخابات تایید میکند و به ویژگیهایی همچون مدیریت، تدبر، حسن سابقه، تقوا، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و امانتدار بودن کاندیدای مورد نظر خود توجه خواهند کرد.
آیتالله موحدی کرمانی افزود: در این ایام سالگرد قطع رابطه ایران با شیطان بزرگ را داشتيم و مسئلهای که حائز اهمیت است پیشرفت و اعتلای جمهوری اسلامی ایران بدون وابستگی به دشمنان است و توانستهایم با خودسازی دشمنان را به عقبنشینی وادار کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اخیرا فرقه وهابیت جزوههایی را در اختیار زائران خانه خدا قرار میدهد که باید مراقب باشید با این جزوهها از مسیر درست خارج نشوید چرا که آنها با این کار در صدد تخریب اذهان عمومی هستند.
هر دو در عقد سازمان «سيا» هستيد!
ارگان رسمي سازمان سيا به انتقاد از سوءاستفاده جنسي از زنان تونسي در ميدان جنگ سوريه پرداخت.
کیهان: وبسايت
راديوفردا در تحليلي به قلم رويا كريمي مجد نوشت: تندروهاي افراطي و مذهبي
در تونس، دختران و زنان تونسي را به «جهاد نكاح» تشويق مي كنند. آنها از
زنان مي خواهند كه نيازهاي جنسي معارضان را در سوريه برآورده سازند و با
اين روش دختران و زنان تونسي مطلقه را به سوريه اعزام مي كنند.
راديو
فردا اين اقدام را غيرانساني و غيرمدني و ضدحقوق بشري توصيف كرده اما به
اين حقيقت نپرداخته كه گروه هاي معارض وارداتي به سوريه- با همراهي رژيم
سعودي و قطر و تركيه- به طور نيابتي از سوي همان سازمان سيا هدايت مي شوند
كه راديو فردا مديريت و هدايت مي شود و معارضان سوريه در خدمت همان اهداف
استكباري آمريكا قرار گرفته اند كه گردانندگان شبه ايراني راديو فردا.
كسي نبايد در صلابت شوراي نگهبان در بررسي صلاحيت ها ترديد كند
سخنگوي حزب كارگزاران مي گويد كسي نبايد در صلابت و قاطعيت شوراي نگهبان در زمينه بررسي صلاحيت نامزدهاي انتخابات ترديد كند.
کیهان:
حسين مرعشي در مصاحبه با روزنامه دنياي اقتصاد گفته است: اصلا در صلابت
روحانيت و شوراي نگهبان ترديدو تشكيك نكنيد. شوراي نگهبان صلاحيت يك
روحاني عضو مجلس خبرگان رهبري را كه يك سال قبل تر تاييد صلاحيتش را از
شوراي نگهبان گرفته و به عنوان مجتهد در انتخابات خبرگان شركت كرده و راي
آورده و وارد مجلس خبرگان شده و همين الان عضو مجلس خبرگان است به اسم آيت
الله [ع]، ايشان را تحت عنوان عدم التزام عملي به اسلام براي كانديداتوري
در انتخابات مجلس نهم رد كرد.
وي مي افزايد: اين نظام سه اصل دارد كه
به اين سه اصل همه ما بايد توجه كنيم. اولين اصل نظام اين است كه حفظ نظام
از اوجب واجبات است. اين را امام فرموده. دومين اصل نظام اين است كه
ميزان، حال فعلي افراد است. حال فعلي افراد را هم تو تشخيص نمي دهي، طرف
مقابلت تشخيص مي دهد. سومينش اين است كه نظام با هيچ كس عقد اخوت ندارد.
مرعشي هرچند اين سخن را درباره نامزد حلقه انحرافي عنوان كرده اما معطوف
به افراد آلوده به فتنه سال 88 نيز هست. به همين دليل هم مرعشي در مصاحبه
خود از لزوم نامزدي افراد ميانه تري نظير اسحاق جهانگيري و حسن روحاني سخن
به ميان مي آورد و مي گويد: به نظر من آقاي جهانگيري يا آقاي روحاني
كارآمدند. يا مثلا آقاي ناطق نوري از اصولگرايان كارآمد است.
او
درباره نقشي كه خاتمي و هاشمي مي توانند ايفا كنند، گفته است: به نظر من
كاري كه آقاي هاشمي و آقاي خاتمي مي توانند انجام دهند و به نظر من براي
انتخابات آينده اولويت اصلي است، اين است كه بايد با نظام وارد يك گفت وگو
بشوند و اين اطمينان را حاصل كنند و مجموعه نظام را به اين نقطه برسانند
كه در دايره اي كه شوراي نگهبان تاييد صلاحيت مي كند. دراين دايره، رقابت
جدي باشد و ديگران حق نداشته باشند در سازمان يافتن انتخابات نقش بازي
كنند. يعني در دايره اي كه نظام قبول دارد و 5نفر، 4نفر يا هر چند نفر كه
هستند، در اين دايره مطمئن شويم كه رقابت جدي است. اگر چنين اتفاقي در
انتخابات آينده بيفتد، اين انتخابات يك نقطه عطف مي شود، يعني برگشت به
تاثيرگذاري...
نقش دولت چيست؟ وي با اذعان به حاشيه افتادن فتنه گران و
كوتاه شدن دست آنان از انتخابات مي افزايد: اين كاري كه آقاي هاشمي و
آقاي خاتمي مي توانند بكنند، مهم تر از كانديدا شدن و معرفي كانديدا است.
بايد در تعامل با نظام، نظام را به نقطه اي برسانند كه در محدوده مورد
تاييد شوراي نگهبان واقعا نهادهاي مدني و سياسي تعيين كننده باشند.
وي
اين را هم گفته كه «اگر ما نتوانيم با تعامل با نظام يك راهكاري پيدا كنيم
گرفتار مشكل مي شويم. من اين را به آقاي هاشمي و آقاي خاتمي هم گفتم».
درگيري شديد خاتمي با رئيس شوراي مركزي مجمع روحانيون!
رئيس
شوراي مركزي مجمع روحانيون در حالي تملق سران گروهك نهضت آزادي را مي
گويد كه پيش از اين آنان را همسو و هم زبان ديگر گروه هاي منافق مي دانست.
کیهان: سيد
محمد خاتمي اخيرا به بهانه درگذشت احمد صدر سيدجوادي وزير كشور دولت موقت
كه بارها اقدام به هتاكي عليه جمهوري اسلامي كرده بود، به عنوان بزرگمرد
ايران و آزادگي و شجاعت ياد كرده و ضمنا با تجليل از بازرگان نوشته بود
«[او] پس از پيروزي انقلاب در كنار شخصيت والاقدر حضرت آقاي مهندس بازرگان
در خدمت به جمهوري اسلامي و پاسداشت حق و حرمت بود.»
اين در حالي است
كه خاتمي در سال 1360 و در پي موضع گيري هاي مهندس بازرگان به نفع سازمان
منافقين -با ادعاي خشونت و بي رحمي حاكميت- مقاله اعتراضي تندي منتشر كرده
بود. به گزارش خبر آن لاين و به نقل از كتاب «سازمان مجاهدين خلق»، خاتمي
در آن مقاله كه در روزنامه كيهان و به هنگام سرپرستي اين روزنامه نوشته،
تاكيد مي كند «درنظر جناب بازرگان، حكومتي متهم به خشونت و بي رحمي مي شود
كه تنها طي 4 ماه در اثر قهرماني هاي جوانان جانباز، رئيس ديوانعالي
كشور، رئيس جمهور، نخست وزير، ده ها جوان ايثارگر و پرشور از پاسداران و
بسيجيان و صدها مرد و زن و كودك معصوم به خاك و خون كشيده مي شوند باز هم
آن كه ظلم نموده مظلوم مي شود و مورد دفاع قرار مي گيرد نه مظلوم ترين
حكومت عالم كه ]سازمان[ تلاشگران در راه براندازي آن است.»
خاتمي
همچنين نوشته بود: «... براي درك درست مطلب بايد به ميان محرومان و
نمايندگان آنان رفت تا شور و شوقشان را نسبت به اسلام و اميدي كه به رهبري
امام دارند، دريافت... لحن تعبيرات آقاي بازرگان را اندكي تغيير دهيد،
خواهيد ديد كه تفاوت چنداني ميان سخنان ايشان و بسياري از مقالات و گزارش
هايي كه در راديوهاي ضد انقلاب و رسانه هاي گروهي امپرياليستي مي آيد،
وجود ندارد... آقاي بازرگان از اينكه حتي در مجلس نمايندگان، آزادي عقيده و
بيان وجود ندارد، سخت ابراز ناراحتي مي كند و راست هم هست. ديگر گروهك
هاي ملحد و منحرف و محارب نمي توانند آزادانه عليه نظام جمهوري اسلامي به
لجن پراكني بپردازند و زمينه براندازي را فراهم آورند. ديگر نمي شود
آزادانه به نهادهاي انقلابي كه بر ريشه خون هزاران شهيد ايستاده اند تاخت و
تاز نمود و ديگر آزادانه نمي توان اذهان مردم را مشوب نمود و آزادانه از
اعدام رذل ترين سرسپردگان رژيم شاه چون هويدا برآشفت. ديگر نمي شود در
جمهوري اسلامي مكتب و مكتبي را به باد تمسخر گرفت و بالاخره نمي توان
آزادانه جرياناتي كه به جنگ مسلحانه دست زده و روياروي مردمي ترين رژيم
عالم ايستاده اند، تقويت روحي و سياسي نمود.
جبهه حزبالله فقط یک کاندیدا دارد/فتنه گران و منحرفین با هاشمی بازی نکنند
دبیرکل
جبهه حزبالله ضمن تکذیب اخباری مبنی بر حمایت جبهه حزبالله از هاشمی
رفسنجانی برای نامزدی در انتخابات آتی گفت: جبهه حزبالله فقط یک کاندیدا
دارد و آن شخص هم بنده هستم.
حجتالاسلام سید محمدباقر خرازی دبیرکل جبهه حزبالله و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، ضمن تکذیب اخباری مبنی بر حمایت جبهه حزبالله از هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: به نظر ما اینگونه اخبار و سخنپراکنیها مربوط به جریانات خاصی است که درصدد تخریب شخصیتهایی همچون هاشمی رفسنجانی هستند چراکه از صحبت های وی این طور برداشت میشود که قصد نامزدی در انتخابات را ندارد.
وی افزود: به فتنهگران و منحرفین توصیه میکنم که با مهرهای همچون هاشمی رفسنجانی بازی نکنند.
دبیرکل جبهه حزبالله ادامه داد: اگر هاشمی رفسنجانی بخواهد منتخب جبهه حزبالله باشد با منشور انتخاباتی این جبهه همخوانی ندارد؛ چراکه در منشور جبهه حزبالله آمده است که کاندیدای این جبهه باید از تشکیلات جبهه حزبالله باشد تا با پشتوانه تشکیلاتی دولت حزبالله را تشکیل بدهد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ادامه داد: معتقدم اینگونه خبرسازیها و تحرکات ناشی از عصبانیت برخی جریانات از نفوذ فوقالعاده جریان حزبالله در لایههای مختلف مردم است؛ بنابراین به آنها نصیحت میکنیم که انتخابات را به آلودگیهای اخلاقی نکشند.
حجتالاسلام خرازی در پایان تأکید کرد: به همه جریاناتی که اینگونه تحرکات را از خود نشان میدهند تأکید میکنم که بنده تا آخرین قطره خون خود خواهم ماند و تحت هیچ شرایطی از انتخابات کنار نمیروم و با هیچ جریانی هم ائتلاف نمیکنم.
اصلاح طلبان شعارهای فریبنده خاتمی را تکرار نکنند
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/default/948052_photoa.jpg)
به گزارش سیرنیوز؛ بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اولین بیانیه خود را پیرامون یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد.
این تشکل دانشجویی در ابتدای بیانیه خود آورده است: انتخابات عرصه مهم سیاسی کشور است و حضور گروهها و احزاب سیاسی در این عرصه خود، اوج دموکراسی را نشان می دهد. ولی این دموکراسی و آزادی سیاسی تا بدانجا معنا پیدا می کند که به فرموده رهبر معظم انقلاب دلسوزی و دغدغهمندی انقلاب و رعایت خطوط قرمز نظام رهپیشه گذشته و حال افرادی باشد که در مخیله خود، کاندیدای انتخابات شدن را می گذرانند.
در ادامه این بیانیه آمده است: خوشبختانه و یا متاسفانه در این برهه بر تعداد دغدغهمندان این نظام اسلامی روز به روز افزوده می شود و هرکه از جای خود که بر می خیزد از ولایتمداری می گوید و گاهاً نیز در این زمانه حساس با چرخش 180 درجهای اظهار به دارا بودن برخی شاخص های اساسی دارند که شاید به ندرت در عمر عملکردی و اجرایی شان چنین شاخص هایی را از خود بروز داده اند.
در این بیانیه با اشاره به تلاش اصلاح طلبان برای ورود به عرصه انتخابات آمده است: در این میان از یک سو حضور اصلاح طلبان را شاهد هستیم که به مقسم کردن حزب اصلاحات پرداخته اند و خود را جدای از هم مسلکان خود می دانند و با شعارهای خوب و فریبنده از جنس شعارهای سیدمحمد خاتمی در سال 76 پا به میدان انتخابات گذاشتهاند.
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: حضور 8 ساله اصلاحات در این کشور به مثابه دور شدن از همه ارزشهای اولیه نظام بود و خطوط قرمز نظام که هیچ بلکه از خطوط اساسی اسلام نیز گذشتند و کم بود روبه انکار خدا پیش بروند. دیدارهایی با جاسوسان امریکایی و حضور برخی تئوریسین های برانداز در میان آنها و عدم تمکین به قانون اساسی و رهبری همه ثمره تجدیدنظرطلبی و اصلاحات در کارنامه چندساله اصلاح طلبان(دوم خردادیها) است.
این تشکل همچنین در ادامه بیانیه خود آورد: حال برخی از آنها با فراموش نمودن همه این عملکرد پا به میدان گذاشتهاند و خود را تافته جدا بافته از مسئولان آن زمان می دانند. ولی ملت مهاجرانی ها و کدیورها و سروش ها و گنجی ها و عبدالله نوری ها و...را فراموش نکرده است. این ملت فتنه 88 که مجریان سینه چاک نقشه امریکایی-اپوزیسیونی نظام در کشور اصلاح طلبان بودند را فراموش نخواهد کرد.
بسیج دانشجوییی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به ریشه جریان انحرافی نوشت: جریان نامبارک انحراف از دل دولتی بیرون آمده که شاید نمره ولایتمداریش در سالهای اولیه خوب جلوه داده است ولی اینک بازنده میدان حمایت حزب الله واقع شده است. ولایتمداران در عرصه حمایت این را به اثبات رسانده اند که تا هر دولت نسبت به شعارهای اولیه خود پابرجا بماند این قشر همیشه در صحنه نیز بر سر حمایت از آن باقی است ولی اگر خلاف آن ثابت شود چاره ای جز عدم حمایت و مقابله با انحرافات ندارد.
در ادامه همچنین آمده است: جریان انحرافی که داغ دل همه مراجع اعظم گشته است و هر روز پرتویی از انوار منور اسلام را با گره زدن به مسایل اومانیستی و باستانگرایی به ورطه بی فروغی می کشاند و بدون توجه به اخطارها و توصیه ها، کار خود را انجام می دهد، در رفتارهای غیرعادی ، حضور در انتخابات را نوید می دهد و اندک زمانی است که لیدر این جریان بیش از پیش خود را رسانه ای نموده و با الطاف دولت کریمه در مهمترین مسئولیت های دولت گماشته شده است.
این بیانیه همچنین افزود: جریان انحرافی که تا به امروز سوالهای بی جواب زیادی را شامل حال خود کرده است، تا به امروز نه حاضر به مناظره شده است و نه جواب گفتمانهای خود را در برابر اقشار بیداری جامعه هچون دانشجویان ارائه دهد. تنها به مصاحبه با رسانههای وابسته به خود بسنده نموده است و با سفسطه و مغلطه رنگ و بوی اسلام را به گفتمان خود داده است.
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره) با اشاره به سخن شهید بهشتی(ره) تصریح کرد: «دانشجو موذن جامعه است که اگر خواب بماند نماز ملت قضا می شود» و این تشکل نیز به همین صورت عمل خواهد کرد و حضور این افراد و احزاب که حتی حاضر به رعایت اولیات خطوط قرمز نظام نشدهاند را باطل می داند و اعلام می کند که این نظام دیگر حاضر به ضربه خوردن از درون نخواهد بود چرا که تجربه تلخ دولتمردان که به انحای مختلف ضربات سنگینی بر پیکره اصلی نظام وارد کردند بیش از هجوم دشمنان خارجی قصد خم کردن قامت این نظام را داشته است و اگر هوشیاری مقام معظم رهبری نبود معلوم نبود که اوضاع کدام کشور مستعمره وضعیت کنونی ما را شامل می شد.
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)در پایان خاطر نشان کرد:از همه افراد و سیاسیونی که خود را دغدغه مند نظام محسوب می کنند، دعوت می نماید تا با حضور در عرصه دانشگاه عملکرد نقد شده خود را جواب دهند تا در ترازوی عملکردی «دارا بودن شاخص ها» با بصیرت دانشجویان، وزن دهی شود تا هم برای خود کاندیدا همه چیز محرز شود و هم برای ملت شریف انتخاب قدری سهل تر شود.
منافقین به من حمله کردند و با تهدید گفتند ثریا سرت را میبریم!
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/11111.jpg)
عبدالهی اخیرا سفری را با هیات ایرانی به ژنو داشت تا صدای خود را به گوش احمد شهید و سازمانهای مدعی حقوق بشر برساند او در این سفر پرده از جنایتها و بدرفتاریهای منافقین برداشت. عبدالهی مدعی ست فردی سیاسی نیست و برای تمام سخنان خود مدرک و دلیل دارد. تنها علت حضورش در ژنو و دیدار با احمد شهید را رساندن صدای درد و رنج خود و ستمهای روا شده به او توسط منافقین به گوش سازمانهای مدعی حقوق بشر میداند البته عبدالهی در این سفر با اردشیر امیر ارجمند مشاور میر حسین موسوی نیز دیداری داشته که مشروح سخنان او در مصاحبه با خبرنگار مهر، به شرح ذیل است.
ظلم گروهک منافقین به قدری بود که اعضای سازمان ملل با شنیدنش تعجب میکردند
مهر: خانم عبدالهی سفری با هیات ایرانی به ژنو داشتید دلیل این سفر چه بود؟
بله مسافرت خوبی بود در واقع موفق شدیم با چند نفر از اعضا و نمایندگان سازمان ملل ملاقات کنیم خوشبختانه مسافرت به نحوی پیش رفت تا وقتهایی که درخواست کرده بودیم مورد قبول واقع شود. ما در حقیقت میخواستیم صدایمان را به گوش سازمانهای حقوق بشری برسانیم. مشکلاتمان را بگوییم و اینکه چگونه فرزندانمان در دستان منافقین اسیر شدهاند که حتی موفق نشدیم آنها را یکبار ببینیم. مشکلات خود را در 4 سالی که کنار کمپ اشرف زندگی کردیم را به مسئولان و اعضا سازمان ملل گفتیم، وقتی نمایندگان سازمان ملل گزارش ما را شنیدند همگی از میزان ظلم گروهک منافقین تعجب کردند, همان افرادی که با اعضا منافقین در ژنو جلسههای متوالی میگذاشتند.
میدانستند ما سیاسی نیستیم اما باز توهین میکردند
* آیا اعضا منافقین هم در ژنو حضور داشتند ؟ نحوه حضورشان چگونه بود؟
بله از سران منافقین در لابی سازمان ملل بودند. برخورد بسیار بدی داشتند ما میدانستیم برخورد آنها یک نوع فیلم و نمایش است، میخواستند ما را عصبانی کنند، متاسفانه ما تجربه اینچنینی نداشتیم نمیدانستیم باید چگونه رفتار کنیم. ولی با اینحال تنها کاری که انجام دادیم این بود که سکوت کنیم. هیچ جوابی به آنها ندادیم تا بتوانیم بیشتر بمانیم برای اینکه بیشتر صحبت کنیم تا واقعیتها را از وضعیت فرزندانمان که گرفتار گروهک منافقین بودند را به اطلاع جهانیان برسانیم.
آنجا حتی کسانی بودند که از نظرسیاسی مخالف جمهوری اسلامی بودند، آنها نیز با ما برخورد بدی میکردند در حالی که همه آنها میدانستند ما سیاسی نیستیم. به وضوح میگفتیم ما بحث سیاسی نداریم ولی همچنان توهین میکردند. ما حدودا 3هزار خانواده هستیم که میخواهیم فرزندانمان را که در دست فرقه رجوی اسیر است را آزاد کنیم.
به امیر ارجمند گفتم شما با گروهک منافقین ارتباط برقرار کردید
* این گروهها که میگویید چه کسانی بودند آیا حرف سیاسی میزدید که با شما برخورد میشد؟
ببینید ما سیاسی نیستیم، کاری هم با سیاست نداریم اما در یکی از پنلهایی که برگزار شده بود آقای امیر ارجمند هم حضور داشت، خوب ما در اکثر پنلها حضور پیدا میکردیم آنجا در مورد نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی صحبت داشتند ما هم بعضی وقتها در مورد خودمان صحبت میکردیم. مثلا در اکثر این پنلها میگفتیم شما که در مورد نقض حقوق بشر در ایران صحبت میکنید. ما هم ایرانی هستیم خانوادههایمان ایرانی است چرا در مقابل ما سکوت میکنید.
در یکی از این پنلها به آقای امیر ارجمند گفتم شما که مخالف جمهوری اسلامی هستید با گروهک منافقین ارتباط برقرار میکنید آیا میدانید همه اینها باعث میشود در داخل علیه شما کینهای شکل بگیرد. البته عرض کردم من بحث سیاسی نمیکنم همین ظاهر ماجرا را که میدیدیم اینها میروند کنار منافقین و با آنها صحبت میکنند از لحاظ روحی برایمان سخت بود. همانجا در یکی از پنلها به امیر ارجمند گفتم شما به ظاهر دارید از ملت ایران دفاع میکنید چون ما هم جزو همین ملتیم که در آن لحظه آقای آتابای رفت از آقای امیر ارجمند سوال کرد وگفت برادر شما در گروهک منافقین است، لذا بر همین اساس درخواست کردیم و به او گفتیم بچههامون را میخواهیم که امیر ارجمند با عصبانیت گفت به من تهمت زدند و برادر من با این سازمان ارتباطی ندارد.
البته من آقای ارجمند را زیاد نمیشناسم فقط بحثهایی در مورد ایران کردند ولی حتی اگر برادرش هم بین منافقین بود فکر نمی کنم کمکی به ما میکرد.دلیل آن هم روشن بود چون امیر ارجمندمخالف جمهوری اسلامی بود حتی به ما میگفتند شما از طرف جمهوری اسلامی آمدید در واقع دید دیگری نسبت به ما داشتند. البته استنباطم از رابطه امیر ارجمند و منافقین به شکلی بود که احساس میکردم با هم ارتباط دارند لذا به آقای بیطرف مسئول برگزاری پنلها اعتراض کردم جلویش گریه کردم همان موقع خانم برادران آقای علیزاده و زینالی از مخالفین حاضر در پنل بودند که برای پرونده سازی علیه جمهوری اسلامی آمده بودند. شروع کردند از شکنجههای جمهوری اسلامی گفتن که اینها اینجوری ما را شکنجه کردند در انتخابات رای ما را دزدیدند و این حرفها.
شکنجههایی که آنها مدعی هستند در ایران صورت گرفته را از کسانی که از سازمان منافقین فرار کردهاند شنیده ایم
باور کنید من نمی خواستم پنل آنها را به هم بزنم ولی به قدری عصبانی شدم که بلند شدم و فریاد زدم و گفتم خانم برادران دقیقا همین شکنجه هایی که شما می گویید ما از کسانی که از سازمان منافقین فرار کرده اند و جدا شده اند و در کشورهای اروپایی هستند شنیده ایم. بچه های ما در دست همین افراد اسیرند.
جالب اینکه به محض اینکه من این حرفها را زدم خانم برادران بلند شد و گفت شما دروغ می گویید شما از ایران آمده اید، مامور شده اید که پنل ها را به هم بریزید. ما دیگر کاری نکردیم بعد از تمام شدن پنل های آنها، من و خانم بهشتی که برادرش در سازمان کشته شده بود رفتیم جلو و گفتیم حالا که در مورد نقض حقوق بشر حرف می زنید در مورد ما هم بگویید و فریاد زدیم و گریه و زاری. دقیقا یادم می آید به خانم برادران گفتم شما یک جورهایی دروغ گفتید در واقع خودتان را می خواهید تبرئه کنید تا دولت سوئیس به شما ترحم کند تا بتوانید اینجا بمانید. شما از حقوق بشر ایران دفاع نمی کنید شما برای منافع خود اینجا هستید.
چرا که اگر کسی بخواهد از حقوق بشر دفاع کند خیلی ببخشید با یک وجب دامن و تاپ و آرایش آنچنانی و حالت پریشان نمی آید برای دفاع از حقوق بشر. من اولین بار بود که به این سفر می رفتم. 4 سال با سازمان منافقین درگیر بودم روش کار آنها هم همین بود و می خواستند ما را به کار سیاست بکشانند لذا در آن زمان نمی توانستم از ایران به خوبی دفاع بکنم. البته من سابقه سیاسی ندارم چیز ی هم از سیاست نمی دانم.
به احمد شهید گفتم من یکی از ایرانیها هستم که به حقوقم ظلم شده
* درست می فرمایید ما هم قصد این را نداریم تا موضوع را سیاسی کنیم ولی خوب بالاخره خواسته شما هم حقوق بشری است آیا توانستید کسی را ببینید تا خواسته هایتان را مطرح کنید؟
بله من احمد شهید را دیدم همه حرفهایم را به او زدم ولی وی به من گفت من فقط نماینده هستم در مورد نقض حقوق بشر در ایران صحبت کنم. من هم در جواب او گفتم من یکی از همان ایرانی ها هستم که 4 سال در کشور عراق ماندم تا بچه ام را ببینم حتی موفق نشدم به مدت یک دقیقه او را ببینم. این حرفها را خانم بهشتی، آقایان آتابای و اکبرزاده نیز زدند.
*احمد شهید در جواب شما چه گفت؟
هیچی! احمد شهید گفت سازمان مجاهدین به ما گفته ایران نقشه دارد و می خواهد این جوانان را از ما بگیرد ببرد داخل ایران و همه آنها را اعدام کند، همان لحظه من به احمد شهید گفتم با اطمینان و با سند و مدرک و شاهد عینی به شما ثابت می کنم کسانی که در سازمان منافقین هستند و سابقه طولانی دارند و جنایت های سازمان را می دانند اگر بخواهند بیرون بیایند رجوی آنها را می کشد. برای اینکه اگر آنها بیایند بیرون تمام جنایت های آنها را افشا می کنند.
در حال حاضر نزدیک به 1200 نفر از اعضای بریده از منافقین در ایران به صورت عادی زندگی میکنند
* مثالی برای این حرف خودتان دارید؟
بله، مثل غلامعلی حسین نژاد که 25 سال مترجم مریم و مسعود رجوی بود که وقتی فرار کرد و آمد بیرون تمام جنایت های سازمان را مو به مو آشکار کرد، البته خیلی ها این جنایت ها را نگفتند و یا نتوانستند بگویند، ولی آقای حسین نژاد در سایتهای خبری داخلی و خارجی تمام این اتفاقات و جنایات سازمان منافقین را منتشر کرد. به احمد شهید گفتم چرا ایران باید اینها را اعدام کند در حالی که الان نزدیک 1200 نفر از منافقین سابق در ایران ازدواج کرده اند و زندگی عادی دارند. سر کار می روند و تنها کسی که می خواهد اینها را بکشد سازمان مسعود و مریم رجوی است. این یک واقعیت است که اگر اعضای خسته و بریده از سازمان از آن بیرون بیایند سازمان منحل می شود البته اینها می خواهند این افراد را بکشند و با این کار شهید سازی کنند در حالی که ما و همه دنیا می دانیم این گره کور مسعود رجوی با خون همین افراد باز خواهد شد.
* بالاخره جواب احمد شهید به استدلال و مدارک شما چه بود؟
البته آقای احمد شهید به ما وعده داد که من اینها را بررسی می کنم و گفت اگر صحبت شما درست باشد رسیدگی خواهد شد حتی آدرس سایتش را داد دیگر نمی دانم چه اتفاقی خواهد افتاد. ما در بعدازظهر همان روز در پنل احمد شهید که در دیدار مخالفان سیاسی بود حضور پیدا کردیم منافقین نیز در این پنل بودند من بارها دستم را بلند کردم تا حرف بزنم ولی کسی که منشی احمد شهید بود اصلا اجازه صحبت نداد تا اینکه در نهایت احمد شهید اجازه صحبت داد.
موضوع پنل در مورد نقض حقوق زنان در ایران بود من هم بر اساس همان موضوع
نقض حقوق زنان در اشرف را که در 25 بند آماده کرده بودم ، خواندم اما
مخالفان جمهوری اسلامی به من اجازه ندادند بیشتر از 12 بند آن را بخوانم.
همان موقع یکی از سران منافقین به اسم کریمی به همراه منیره جعفری صحبت
کرده و به احمد شهید گفتند ایشان یعنی من جزو افراد جمهوری اسلامی ایران
هستم و از طرف جمهوری اسلامی آمده ام اینجا و آنها گفتند این خانم 4 سال در
اشرف بوده و خیلی ما را اذیت کرده . همه این چیزها که این خانم به شما
گفته است دروغ است و او کسی را در اشرف ندارد.
خانم عبداللهی تابلویی از ادعاها و جنایت های سازمان منافقین جمع آوری کرده است
ناچار شدم سریع عکس پسرم را بردارم و فریاد زدم تنها پسر من اسیر این فرقه است. خانم بهشتی و آقای آتابای هم با ما همصدا شدند که احمد شهید نیز گفت این خانم شکایت دارد و باید به شکایتش رسیدگی شود.
* فکر می کنید با توجه به مواضع احمد شهید او بتواند به پرونده شما رسیدگی کند؟
انشاءالله که بتواند رسیدگی کند و کاری برای ما انجام دهد هر چند من می دانم مشکلاتی برای پسرم امیر ایجاد خواهد شد. وظیفه من این بود که این جنایات ها را افشا کنم البته رسانه ها ، صدا و سیما و دولت ایران نیز باید ما را کمک کنند تا نه تنها بچه های ما بلکه همه افراد اسیر شده آزاد و منافقین زمان رسوا شوند.
منافقین گفتند ثریا سرت را میبریم
* ما شنیده ایم در این سفر مشکلات زیادی برای شما پیش آمده آیا امکانش است تا در این باره توضیح بدهید؟
بله، ما در این سفر فهمیدیم که منافقین چه حیله هایی دارند و چه شیطان بزرگی هستند. حتی آنها به ما حمله کردند، در اتوبوس اسم من را بردند و گفتند ثریا سر تو را می بریم. آنها دوباره کار خود را تکرار کردند تا اینکه ما مجبور شدیم شکایت کنیم پلیس آنها را دستگیر کرد و حدود ساعت 2 یا 3 نیمه شب پرونده ای برای آنها باز شد و قرار بر این بود تا این پرونده به مدت 3 ماه مفتوح باشد. فکر می کنم حرکت و اتفاق خوبی بود تا خیلی از ملت ها با واقعیت ها آشنا شوند.
آیا در مورد این توهینها و تهمت ها مدرک دارید که حرف شما را ثابت کند؟
* بله ما فیلم داریم. همان شخصی که من را تهدید کرد هم عکس و هم فیلمش ثبت شده. تمام کارهایش که با مشت به اتوبوس ضربه می زدو فحش می داد مستند در اختیار و سفیر کشورمان در سوئیس آقای سجادی قرار گرفته که به امید خدا به این موارد رسیدگی خواهد شد.
جریان انحرافی به دنبال «هویتسازی»
جریان
موسوم به انحرافی که تلاش میکند در انتخابات آینده پیروز شود، به دنبال
شکلدهی به هویتی کاذب است که این یادداشت ابعاد آن را بررسی میکند.
جریانهای سیاسی برای کسب مقبولیت در عرصه انتخابات نیازمند «سرمایه اجتماعی» هستند. این سرمایه یا به شکل هویتی وجود دارد یا باید با تبلیغ «برساخته» شود. انتخابات دوره قبل مجلس شورای اسلامی نشان داد که جریان موسوم به انحرافی دارای سرمایه اجتماعی چندان قابل اعتمادی نیست و از این رو نمیتواند رایی را که مردم در انتخابات 84 و 88 به محمود احمدینژاد دادند، به حساب خود گذارد.
این حلقه که میخواهد در انتخابات پیروز شود، چارهای ندارد جز «هویتسازی»! ارکان این هویتسازی از بیخ و بن کاذب را در یک نگاه کلان میتوان بدین شرح خلاصه کرد:
1- پرداخت یارانه مستقیم که در بین طیفهای ضعیف اقتصادی که سطح توانایی اقتصادی آنها زیر متوسط است، نوعی وابستگی ایجاد کرده و ضمنا طبقه متوسط کشور را که عموما دل خوشی از جریان انحرافی ندارند، تضعیف میکند. این طبقه متوسط شامل دو دسته عمده است، اول، قشر معمول مذهبی که عمدتا در انتخابات ریاستجمهوری قبل به احمدی نژاد رای دادهاند اما جریان انحرافی را تایید نمیکنند و دوم، گروهی از جامعه که از ابتدا به احمدینژاد رای ندادهاند و عموما در شهرهای بزرگ بهسر میبرند؛
2- گرتهبرداری از نوعی گفتمان ملایم غربگرایانه که میتوان آن را تقلیدی ناشیانه از جریان اصلاحات دانست، هرچند که ادبیات غربگرایانه اصلاحات تندتر از ادبیات تقلیدی جریان انحرافی است. طیف تندروی اصلاحطلبان در این ادبیات بهمراتب چیرهدستتر از جریان انحرافی است چرا که اصلاحطلبان دستکم مسلح به چهرههای آکادمیکی هستند که ادبیات غربگرایانه را میشناسند در حالی که جریان انحرافی تنها برخی کلمات نظیر «آزادی انسان»، «بیداری انسان» و «حقوق انسان» را طوطیوار تکرار میکند، بدون اینکه سواد لازم برای درک این کلمات را داشته باشد؛
3-ابداع شعارهای جدید که شاخصترین آنها «بهار میآید» و « زنده باد بهار» است. تلاش برای گره زدن این مفاهیم با مقدسات مذهبی مردم هم در سطحی گسترده ادامه دارد. هرچند این تلاش اصیل نیست و نمیتواند در درازمدت ادامه یابد اما برای سه ماه مانده به انتخابات، میتواند موثر باشد.
4-بسیج سایبری افراد طرفدار جریان منحرف در شبکههای اجتماعی و وبلاگها آخرین تیر ترکش منحرفین برای هویتسازی کاذب است. بهخصوص در شبکههای فیسبوک و گوگل پلاس، صفحات متعددی به حمایت از کاندیداتوری سرکرده جریان انحرافی اختصاص یافته است و تعداد وبلاگهای حامی این جریان نیز رو به افزایش بهنظر میرسد. اینها حتی در فیسبوک برای خود نظرسنجی انتخاباتی هم برگزار کردهاند که البته حتی در آن هم حایز اکثریت مطلق نشدهاند!
به نظر میرسد که مدیریت این تحرکات سایبری از سامانهای متشکل برخوردار باشد یا حداقل می توان گفت که احتمال آن بعید نیست. در فیسبوک، نظرات کاربرانی که در صفحات جریان انحرافی از این جریان انتقاد می کنند، از سوی مدیریت این صفحات مدعی آزادی بیان و انسانگرایی در مدتزمانی نسبتا کوتاه حذف میشود.
بهنظر میرسد جریان انحرافی برای هویتسازی تلاش دارد از مسیر گفتمانسازی عبور کند یعنی منظومهای از معانی مشترک به وجود آورده و آن را در سطح جامعه تثبیت کند. این مسیری پرسنگلاخ است و بعید است این جریان بتواند برای خود گفتمانی پاینده ایجاد کرده و از طریق آن به سرمایه اجتماعی دست پیدا کند؛ چرا که:
اولا، تدابیر اقتصادی پیشتر مذکور، جنبه موقتی دارند و با ضرباتی که بهشاکله اقتصاد کشور میزنند، در بلندمدت حتی منجر به نارضایتی عمومی از این جریان خواهند شد؛
ثانیا، ادبیات بهکار گرفته شده از سوی این جریان فاقد پیشزمینههای علمی لازم است. چه از منظر آکادمیک و چه از منظر مذهبی،جریان انحرافی کمسوادتر از آن است که بتواند برای خود آبرویی دست و پا کند.
ثالثا، سرمایه اجتماعی در کف اجتماع شکل میگیرد نه در فضای سایبری. تجربه ثابت کرده است که فضای سایبری افکار عمومی جامعه ایران را نمایندگی نمیکند.
رابعا، جریان انحرافی دارای رقبایی است که در جامعه ایران دارای سرمایه اجتماعی مسبوق به سابقه طولانی هستند. آن جریانها که ریشه دارند، فضا را بهراحتی برای منحرفین خالی نمیکنند.
هویتهای کاذب اجتماعی و سیاسی زیادی در صد ساله اخیر در ایران شکل گرفتهاند و سپس منحل شدهاند. مدرنیته رضاخانی، ایرانگرایی کسروی، اسلام التقاطی مارکسیستی و ... همه از این جملهاند. جا دارد جاعلان منحرف هویت، پیش از جریانسازیهای بیریشه، تاریخ را مطالعه کنند.
بررسی چگونگی پیشرفت در مسیر مذاکرات ایران و گروه 1+5
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/binalmelal/2058277_1.jpg)
به گزارش پایگاه 598، دور سوم گفتوگوهای نمایندگان هیاتهای مذاکره کننده ایران و 1+5، دقایقی پیش در هتل ریکسوس آلماتی قزاقستان از سر گرفته شد.
پیش از شروع مذاکرات در دومین روز، سعید جلیلی و کاترین اشتون نمایندگان هیاتهای ایران و 1+5 دیداری دو جانبه با یکدیگر داشتند.
دو
طرف در این دیدار آخرین وضعیت مذاکرات و ابعاد مختلف مواضع دو طرف را به
طور مشروح مورد بحث قرار دادند و چگونگی پیشرفت در مسیر مذاکرات میان دو
طرف مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
علی باقری روز جمعه نیز با نمایندگان روسیه و چین در 1+5 دیدار کرد.
معاون
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان همچنین شب گذشته با اشاره به برگزاری
دور دیگری از گفتوگوها میان جمهوری اسلامی ایران و 1+5 گفت: در مذاکرات
آلماتی 2 جمهوری اسلامی ایران پیشنهادهای مشخص و راهگشایی را برای پیشبرد
روند گفت و گوها ارائه کرد.
وی با بیان اینکه چند ماه گذشته ایران
طرح جامعی را به نام طرح "مسکو" در مذاکرات ایران و 1+5 در روسیه به طرف
مقابل ارائه کرد، افزود: این طرح ابعاد مختلف روند گفت و گوها را در بر می
گرفت و مبنا و چارچوب هایی که لازم است تا گفت و گوها بر اساس آن استوار
شود در دل آن دیده شده بود.
باقری ادامه داد: برای شکل گیری گفت و
گوهای جامع بین ایران و شش کشور برنامه عملیاتی در آلماتی 2 ارائه شد که
دربرگیرنده پیشنهادهای مشخص و راهگشایی برای حرکت گفت و گوها به سمت جلو
بود. بر اساس آن چه که برخی می نامند، "گام هایی اعتمادساز" باید توسط دو
طرف برداشته شود که این گام ها دور جدیدی از همکاری ها میان دو طرف را شکل
می دهد.
وی تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران در برنامه عملیاتی
خود پیشنهادهایش را به گونه ای تنظیم کرده است که گام های متقابل به صورت
هم جنس، متقابل و هم وزن برداشته شوند.
معاون دبیر شورای عالی
امنیت ملی کشورمان تاکید کرد که ایران بر این نظر است که این گام های
اعتمادساز به عنوان بخشی از راه حل جامع حل و فصل موضوع دیده شود تا ما را
به هدف نزدیک کند. این گام ها بخشی جدا یا در این که در کنار راه حل جامع
دیده شود، نیست و نباید این گونه تلقی شود.
باقری با اشاره به
نشست عصر در روز نخست خاطرنشان کرد: در جلسه عصر نمایندگان شش کشور سوال
ها و ابهام های خود را مطرح کردند و دکتر جلیلی به تفصیل به همه ابهام ها
پاسخ دادند و فرصتی شد که ابعاد و زوایای بیش تری از پیشنهادهای ایران
برای همه توضیح داده و بیش تر تبیین شود.
این عضو تیم مذاکره کننده
کشورمان با اشاره به دیدارهای دو جانبه اش با برخی از نمایندگان کشورهای
گروه 1+5 در حاشیه روز نخست مذاکرات گفت: ملاقات خوبی با معان وزیر خارجه
چین داشتم و ملاقاتم با معاون وزیر خارجه روسیه و نماینده این کشور در
گروه 1+5 پرمحتوا بود.
باقری همچنین از احتمال برگزاری دیدارهای دو
جانبه دیگر در روز شنبه خبر داد و افزود: انتظار داریم فردا دور دیگری از
گفت و گوها برگزار شود تا دیدگاه های تکمیلی طرف مقابل را درباره
پیشنهادی های مشخص ایران داشته باشیم.وی ابراز امیدواری کرد که طرف مقابل
نسبت به پیشنهادهای ایران برخوردی سازنده داشته باشد تا به نتایج ملموس
دست یابیم.
مذاکرات روز نخست ایران و گروه موسوم به 1+5 در دو نوبت صبح و عصر به وقت آلماتی در مجموع حدود 5 ساعت به طول انجامید.
ایران
در آغاز مذاکرات برنامه عملیاتی برای اجرایی کردن طرح جامع مسکو را در
ابعاد کوچک تری ارایه و تاکید کرد که اقدامهایی که از آن به عنوان" گام
اعتمادساز" یاد میشود باید بخشی از راه حل باشد نه جدای از آن یا در کنار
آن دیده شود.
1+5 در چارچوب پیشنهادی که به ایران در آلماتی 1
ارایه کرد خواستار برداشتن گامهای اعتماد ساز متقابل دو طرف شد و در این
زمینه اقداماتی را برای انجام پیشنهاد انجام داد. ایران در نشست کارشناسی
به این پیشنهادها پاسخ داد و اعلام کرد که گامهای مورد نظر آنها که
خواستار اجرای آن از سوی ایران هستتند در ازای گامهایی که آنها باید در
مقابل ایران برای لغو تحریمها بردارند متوازن نیست. در عین حال ایران
خواستار مشخص شدن آغاز، ابعاد و سرانجام روند گفتوگوها و چگونگی حل و فصل
مساله هستهیی شده است و معتقد است که "گامهای اعتمادساز" نمیتواند
خارج از روند گفتوگوها مطرح شود بلکه باید بخشی از راه حلی باشد که میان
دو طرف به توافق برسد.
از این رو ایران در روز نخست مذاکرات در
چارچوب طرح جامع مسکو، پیشنهادهای خود را برای شکل گیری یک روند در
گفتوگو ارایه کرد. این پیشنهادها و توضیحات از سوی 1+5" جالب " توصیف شد
در عین حال که معتقدند این توضیحات به "ایدههای آنها پاسخ کامل
نمیدهد".
به نظر میآید در حال حاضر اختلاف نظر عمده دو طرف بر سر
میز مذاکره علاوه بر اختلاف نظرهای محتوایی، شکلی نیز هست. ایران اصرار
دارد آغاز تا انجام روند گفتوگوها از ابتدای کار مشخص باشد، اما 1+5
خواستار یک دوره (شش ماهه) اعتماد سازی میان دو طرف است.
هنوز واکنشی از سوی 1+5 و نماینده آنها در مذاکرات با ایران درباره پیشنهاد ایران که روز جمعه ارایه شد صورت نگرفته است.
اصلاحات با آتش زدن اتوبوس!
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/12.jpg)
گروه طنز ـ رها ابریشمی: هاشمی رفسنجانی اکثریت معترضان یا منتقدان به انتخابات 88 که به خیابانها آمدند، را وفادار به نظام و قانون اساسی خوانده و حرکت آنان را نوعی "اصلاح" دانسته که با اصل نظام مخالفتی ندارد. (لینک مطلب)
به نظر شما با توجه به اینکه برخی حرکت معترضان به انتخابات 88 را نوعی "اصلاح" دانسته اند؛ این "اصلاح" چه نوع اصلاحی است؟! و وفاداری آنها به نظام و قانون اساسی را از کجا می توان کشف نمود؟!
گزینه الف. آنهایی که سطل های زباله را آتش زدند خواهان "اصلاح" در زمینه حمل و نقل زباله ها و استفاده از سطل زباله مکانیزه بوده اند و کلا مشکلی با نظام و قانون اساسی نداشته اند! بعدش هم؛ در هیچ کجای قانون اساسی ننوشته اند که آتش زدن سطل زباله خلاف قانون است!
گزینه ب. این افراد که اقدام به آتش زدن سطل های زباله کردند قصدشان اصلاح در نحوه از بین بردن زباله ها بود؛ می خواستند به شهرداری نشان دهند همین وسط خیابان هم می شود زباله ها را آتش زد و اصلا نیاز نیست که زباله ها به مکان های دور برده و از بین ببرند!
گزینه ج. برخی افراد به خیابان ها آمدند و بصورت خیلی متمدنانه اقدام به تخریب و آتش زدن اتوبوس های شرکت واحد کردند. این افراد نیز منتقد به شلوغی بیش از اندازه اتوبوس های شرکت واحد بودند و قصدشان "اصلاح" بود؛ آنهم اصلاح وضعیت اتوبوس ها!
این افراد خیلی هم وفادار به ارزش ها بوده اند و دلیل این ناراحتی زیادشان این بوده است که در اتوبوس های شرکت واحد به دلیل شلوغی و جدانکردن درست بخش مردان و زنان؛ در برخی مواقع نگاه های مردان و زنان با یکدیگر برخورد می کرد! آنها اتوبوس ها را آتش زدند تا اصلاحاتی در این زمینه شکل گیرد!
البته ایند افراد قصد داشتند بعد از آتش زدن اتوبوس ها، مترو را هم آتش بزنند تا "اصلاح" در آنجا هم شکل گیرد. اما متاسفانه کبریت گیر نیاوردند و به هر کس هم گفتند "آتیش داری؟!"؛ نداشت!
گزینه د. برخی از معترضان که به خیابان آمدند و شعارهای نامربوط می دادند؛ قصدشان این بود که منجر به وفاداری بقیه شوند!! آنها با سرلوحه قرار دادن شعار "ادب از که آموختی، از بی ادبان!"، فکر می کردند می شود "وفا از که آموختی، از بی وفایان!" را هم در جامعه عملی کنند. به همین خاطر و برای اینکه تعداد وفاداران به نظام بیشتر شود، به خیابان رفتند و بی وفایی خود را به معرض نمایش گذاشتند!
فعالیت وهابیت تندرو و تجزیه طلب در خورستان
استان
خوزستان در گذر از مراحل گوناگون تاریخی در حوزههای دینی، سیاسی،
اقتصادی و سایر حوزهها، با فراز و نشیبهای متعددی روبهرو بوده است.
شاید بتوان گفت که موضوع خودمختاری و استقلالطلبی خوزستان بهطور مشخص و قابل طرح برای اولینبار توسط شیخخزعل و با تحریک انگلیسیها مطرح شد که این موضوع زمینهساز برای شاهان مخلوع وقت، رضاشاه و محمدرضاشاه با هدف از بین بردن به اصطلاح عربیت در این منطقه بوده است.
خوزستان همواره برای حکومت وقت عراق از این مزیت برخوردار بوده است که درصد بالایی از اقوام عربزبان را در خود جای داده و بیشتر تأسیسات نفتی مهم ایران در این منطقه قرار گرفته است. بیست ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با تحریک و حمایت همهجانبه آمریکا و متحدانش، عراق بهطور گسترده و همهجانبه به ایران حمله کرد. در این میان وجود همسایگان عربزبان در امتداد کنارههای جنوبی خلیج فارس که از صدور انقلاب به کشورهای خود هراسان بودند و انقلاب را خطری برای منافع خود میدیدند، موجب شد که آنان نیز به حمایت از عراق و تشویق گروههای قومی معاند علیه نظام بپردازند.
گروههایی همچون «اتحادیه عرب خوزستان»، «جنبش ناسیونالیست عرب»، «جبههالتحریر خوزستان»، از جمله سازمانها و تشکیلاتی بودند که اوایل سال 1358، فعالیتهای خود را در خوزستان متمرکز ساخته و آشکارا به ترویج و گسترش اهداف و عقاید تجزیهطلبانه خود پرداختند.
در فروردین ماه سال 1384 به دنبال توطئه هدفمند ضدانقلاب و گروهکهای خلق عرب و انتشار وسیع نامه جعلی منصوب به دفتر رئیسجمهوری وقت، در برخی از شبکههای ماهوارهای و سایتهای اینترنتی تجزیهطلب، تحرکات وسیع و گستردهای با سوءِاستفاده از فضای باز سیاسی آن زمان و بسترسازی ضدامنیتی که عوامل قومگرای داخلی همچون لجنهالوفاق فراهم کرده بودند، در بسیاری از مناطق شهر اهواز و سایر شهرستانهای عربنشین استان صورت گرفت.
ایجاد ناامنی، اغتشاش، تخریب اماکن دولتی و خصوصی، بمبگذاری و ترور، بخشی از اقداماتی است که توسط عناصر تجزیهطلب و ضدانقلاب عرب خوزستانی در آغاز فروردین ماه 1384 و طی اردیبهشت ماه همان سال دنبال گردید.
ترویج وهابیگری با هدف ایجاد شکاف و گسست مذهبی بین قومیتهای استان، در دهه هفتاد در ادامه سایر فعالیتهای قومگرایانه و تجزیهطلبانه گروهکهای عرب معاند شکل گرفته است که مشخصاً با پشتیبانی برخی از سرویسهای اطلاعاتی، بهویژه سرویسهای اطلاعاتی کشورهای عربی در حوزه خلیجفارس صورت میگیرد و اوج آن در سالهای اخیر نمود و ظهور جدی و قابل تأملی یافته است.
تا اواخر دهه 60، اهل سنت در استان خوزستان تنها شامل اجتماعات محدود خانوادگی در مناطقی مانند اروندکنار در آبادان، هندیجان، مسجد بلوچهای آبادان و نیز افراد متفرقهای از کردها و افاغنهای بود که بهعنوان کارگر فصلی و بهصورت موقت به خوزستان تردد داشتند. این گروه عمدتاً و اصالتاً سُنّی مذهب بودند و هیچگونه تشکیلات سازمان یافتهای در این خصوص نداشتند.
آنچه که امروزه بهعنوان جریان سلفیت جهادی یا وهابیت در این استان مطرح است، در حقیقت محصول فعالیت اولین گروههای سلفی در استان است که در اواخر دهه 1360 و اوایل دهه 1370 آغاز گردید؛ پس از آن هستههای فکری و فرهنگی متعددی، متأثر از این جریان شکل گرفته و بدین ترتیب جریان جدیدی به نام حرکه السُنّی بهعنوان هسته مهمی از جریان تبلیغی سلفیت در مناطق عربنشین شکل گرفت.
به دنبال وقوع حوادث و ناآرامیهای فروردین 1384 حقایق و مستندات روشن و شفافی به دست آمد که حاکی از فعالیتهای گسترده اطلاعاتی برخی از کشورهای عربی و حمایت آنان از تجزیهطلبان، با هدف تغییر مذهب تشیع در استان خوزستان در طی سالهای قبل از شکلگیری این بحران بوده است.
وجه اشتراک اساسی و عمیق عربهای خوزستان با جمهوری اسلامی ایران علاوه بر ایرانی بودنشان، شیعه بودن آنها و اشتراک در مذهب است و از طرفی این مذهب وجه افتراق با حکومتهای کشورهای عربی منطقه است و کشورهای عربی نیز حاضر به تشکیل یک دولت مستقل شیعی عربی در کنار خود نیستند، لذا راهکار تغییر مذهب را به گروههای تجزیهطلب ارائه دادند.
حقایق به دست آمده مبین آن بود که قومگرایان افراطی برای کسب حمایت مالی و معنوی کشورهای عربی منطقه و روی کار آوردن یک حکومت سُنّی مذهب متمایل به آنان در استان خوزستان، تحرکات خود را پس از پایان جنگ تحمیلی آغاز نمودند. در سالهای اخیر بهمنظور ترویج وهابیت در خوزستان، شبکههای ماهوارهای متعددی از جمله شبکههای صفا، نور، وصال عربی، وصال فارسی، مکه، المجد، الفجر، المستقله و البدر و تعدادی ایستگاه رادیویی و بیش از یکصد سایت اینترنتی در فضای مجازی به تبلیغ وهابیت و جذب مخاطب مشغول هستند.
تهیه و توزیع کتاب، نشریه، اطلاعیه، لوحهای فشرده و دهها اقدام دیگر از جمله فعالیتهایی است که از ادامه فعالیتهای تبلیغی وهابیت در حوزه نرم از سوی متعصبان کجفهم و ضدشیعی در ابعاد وسیعی در این استان صورت میگیرد. ضمن آنکه تاکنون از سوی عناصر سست بنیاد مذهبی، برخی از اقدامات عملیاتی چون تهدید انجام ترور و بمبگذاری در استان صورت گرفته است
فرقه ضاله وهابیت و فتاوای آن، توجیه مناسبی برای اقدامات تروریستی و ضدشیعی گروههای تجزیهطلب بوده، لذا علاوه بر کنار گذاشتن مذهب تشیع، گرویدن به وهابیت با هدف توجیه اعمال ترویستی نیز راهکار اصلی آنها قرار گرفته است.
حضور جریان وهابیت در استان خوزستان در مقایسه با سایر مناطق مرزی کشور، از رابطه معنادار و متفاوتی برخوردار بوده که اذعان آن بسی جای تأمل دارد. این استان تنها محدوده مرزی کشور است که بیتردید اهالی آن مفتخر به ولایت امام علی(ع) و شیعه آن حضرت میباشند و بدون شک تا ظهور قطب عالم امکان و ناجی مستضعفین حضرت حجت(عج) این خطه مقدس تحت لوای پرچم اللهاکبر و با اعتقاد راسختر به مذهب تشیع، تحویل آن حضرتش داده خواهد شد و همچنان افتخار این را حفظ خواهد کرد که به گفته رهبر فرزانه انقلاب: «خوزستان دروازه ورود تشیع به ایران است.»
پاسخ هوشمندانه جلیلی به سوال انتخاباتی در آلماتي چه بود؟
گروه سیاسی:
مذاکرات آلماتی 2 میان ایران و 1+5 در حالی امروز به پایان میرسد که
اظهارات و رفتار طرف غربی نشان مي دهد كه تمایلی برای پیشرفت در موضوع
هستهای ایران حداقل تا پيش از انتخابات ریاست جمهوری از سوي غرب وجود
ندارد.
به گزارش"رجانیوز"، رفتار طرف غربي در آستانه مذاكرات آلماتي 2 نشان مي دهد كه نزديك شدن به ايام انتخابات رياست جمهوري در ايران در محاسبات 1+5 وارد شده است چنانكه كشورهای طرف مذاکره با ایران منتظر مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران باشند تا با مشاهده رفتار ملت ایران در انتخابات بتوانند سیاست های خود در قبال ایران را تدوین کنند.
اين نكته اي است كه در سوالات دانشجويان دانشگاه ملي قزاقستان هم از سعيد جليلي پرسيده شد و البته با پاسخ هوشمنداني دبير شوراي عالي امنيت ملي مواجه شد.
سعید جلیلی در دانشگاه فارابی قزاقستان در پاسخ به سوالی درباره تاثیر انتخابات ریاست جمهوری ایران بر موضع هستهای کشورماان گفت: امروز دفاع از حقوق ملت ایران یک اجماع ملی است. دفاع از حق هسته ای ملت ایران حق مسلم ماست و مورد اجماع تمام آحاد و جریان های داخل ایران است. تاثیرش این است که پس از انتخابات، ملت ایران با شور بیشتری از حقوقش دفاع خواهد کرد.
به گفته سعید جلیلی حضور پرشور مردم ایران در انتخابات می تواند تاثیر بسزایی در مشخص کردن دوباره اشتباه محاسباتی غرب داشته باشد.
غربی ها پس از اعمال تحریم هایی که فلج کننده عنوان شده بود به دنبال آن بودند پشتیبانی مردم در حمایت از سیاست های کلان نظام را کمرنگ کنند که حضور پرشکوه ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن، غرب را متوجه اشتباه محاسباتی خود کرد.
رهبرمعظم انقلاب در فرمایشات خود در روز یکم فروردین در جمع زائران حرم رضوی نیز درباره تاثیر حضور مردم در انتخابات فرمودند : در درجهی اول، گسترش مشاركت و حضور گستردهی مردم در انتخابات اهميت دارد. شور انتخاباتی در كشور و حضور مردم پای صندوقهای رأی ميتواند تهديدهای دشمنان را بیاثر كند؛ ميتواند دشمن را نااميد كند؛ ميتواند امنيت كشور را تأمين كند. ملت عزيز ما در همهی نقاط كشور اين را بدانند؛ حضور گستردهی آنها در پای صندوق رأی، در آيندهی كشور تأثير دارد؛ در امنيت، در استقلال، در ثروت ملی، در اقتصاد، در همهی مسائل مهم كشور تأثیر میگذارد. این نكتهی اول؛ كه انتخابات باید به توفیق الهی، به كمك پروردگار، با همت ملت ایران، با مشاركت گسترده تحقق پیدا كند.
امید مردم را حفظ کنید/مساله معيشت قطعا در اولويت اول است
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/rahbar/29-6-1389_image634205791902968750.jpg)
در این ایام رعایت اصول و ارزشها دینی و اخلاقی در عرصه سیاسی کشور از سوی کسانی که در عرصه انتخابات فعال هستند، به ویژه نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، بیش از همیشه انتظار میرود.
با نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاستجمهوری باشگاه خبرنگاران به بازخواني رهنمودهاي مقام معظم رهبري درباره چگونگي انجام تبليغات، مناظرات فعاليتهاي انتخاباتي پرداخته است که ضرورت دارد کانديداهاي انتخابات رياستجمهوري اين بيانات را که به منزله منشور اخلاقي انتخابات است سرلوحه اعمال و برنامههاي خود قرار دهند.
***کسی که صندلی ریاستجمهوری را برای نان و نام و مقاصد سیاسی خود دنبال میکند به درد مردم نمیخورد
حضرت آیتالله خامنهای 18 دیماه 1378 درباره ضرورت انجام کار با نیت خدایی میفرمایند: آن کسانی که خود را برای نامزدی آماده کرده اند، نیت خود را نیت خدایی کنند و برای خدمت بیایند؛ آن کسی که صندلی و این پست و این برگزیدگی را برای نان و نام و مقاصد سیاسی خود دنبال میکند، به درد این مردم نمیخورد.
ایشان 29 خرداد 1379 درباره همین موضوع تصریح میکنند: بدون کمک الهي نميتوانيم کاري انجام دهيم؛ و کمک و رحمت الهي جز با توجّه و توسّل به او، جز با شستشوي دل، جز با خالص کردن نيّت، جز با کنار گذاشتن هدفهاي حقير و کوچک شخصي ميسّر نخواهد بود؛ و اين انقلاب، با اين روحيه و با اين حالت پيروز شد.
***كار را با اخلاص و براي خدا انجام دهید چون کار شما برای اداره یک کشور "اسلامی" است
مقام معظم رهبری 2 شهریور 1377 میفرمایند: من به برادران و خواهران يك توصيه عرض مىكنم، كار را بااخلاص و براى خدا انجام دهيد؛ چون كار شما براى اداره يك كشور اسلامى است و اين آن چيزى است كه خداوند متعال بزرگترين عبادتها را در اين حد نمى شناسد. واقعاً اگر شما عاليترين عبادات فردى را محاسبه كنيد، در قبال اين قرار نمى گيرد كه انسان براى اداره يك كشور به شكل اسلامى تلاش كند. اين از همه تلاشهاى فردى - اگر با اخلاص انجام گيرد - بالاتر است.
ایشان 7 خرداد 1376 تاکید میکنند: بيش از همه چيز، خدا را در نظر داشته باشيم؛ اين مهم است.
***ضرورت "آمادگی"، "استعداد" و "تعهد" برای انجام کار
12 مرداد 1372 حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به سه مسئولیت و آمادگی که باید در مسئولین وجود داشته باشد، عنوان میکنند: اول اينكه، براي نفس كار و عمل آماده باشد.
دوم، مساله آمادگي و استعداد و تعهد براي انجام كار است؛ به همان نحوي كه سياستهاي كلي و برنامههاي اساسي كشور آن را اقتضا ميكند.
***بهرهگيري از حمايت الهي با حفظ ايمان، تقوا و عمل صالح در میدان توطئه تبلیغاتی
معظمله همچنین 29 شهریور 1374 میفرمایند: مادامي که شما ايمان و تقوا و عمل صالح را براي خودتان حفظ مي کنيد؛ تمام قدرت خدا، تمام نواميس طبيعت و تمام امکانات يک گروه برگزيده در اختيار شماست. در ميدان سازندگي، در ميدان توطئه تبليغاتي، در ميدان مبارزه و تهاجم فرهنگي، در ميدان خُلقيّات مردم ... .
رهبر انقلاب درباره ضرورت گسترش روح ایمان و تقوا متذکر میشوند:
نكته مهم ديگر عبارت از گسترش روح ايمان و تقوا در تمام ردههاي شماست.(27 فروردین1370)
نظام را بايد بر پايه تقوا حفظ كرد؛ راه تقوا هم ذكر خداست.(23 تیر 1370)
***تاکید بر حفظ طهارت و تقوا و پاكيزگي در عمل
ایشان در تاریخ 12 مرداد 1372 با تاکید بر ضرورت حفظ طهارت و تقوا و حفظ پاكيزگى در عمل و اجتناب از هرگونه خداى ناكرده اختلاط با اهداف غير مشروع يا اهداف غير مقبول و غيراخلاقى است، میفرمایند: مدير خوب، مديرى است كه هر كارى را به عهده مىگيرد، با رعايت اصول اخلاقى صحيح، انجام دهد. در نظام اسلامى، چيزى كه به شدّت با آن مقابله مىشود، رسوخ فساد است. در نظام اسلامى، با اعتقاد بد و نادرست، اينطور مقابله نمىشود كه با عمل غير صحيح و عمل غيراخلاقى و خداى ناكرده رسوخ فساد مبارزه مىشود.
*** عمده مشكلات ملتها اين بوده است كه مسئولان همتشان فقط برطرف كردن مشكلات مردم نبوده است
حضرت آیتالله خامنهای 4 خرداد 1378 درباره ضرورت همت و دلسوزي براي رفع مشكلات مردم خاطر نشان میکنند: عمده مشكلات ملتها به خاطر اين بوده كه مسئولان دلسوزي كه همتشان فقط برطرف كردن مشكلات مردم باشد، در ميان آنها نبوده اند و يا كم بوده اند.
***امید مردم را حفظ کنید/مساله معيشت قطعا در اولويت اول است
رهبر معظم انقلاب 29 خرداد 1379 خطاب به مسئولین کشور میفرمایند: ... اولويت اول براي شما اين است كه اميد مردم را حفظ كنيد.مساله معيشت قطعا در اولويت اول است... اولويتها را پيدا كنيد.
***سياست يعني اداره درستِ جامعه؛ اين جزو دين است
ایشان 5 مرداد 1381 درباره معنای سیاست از نظر اسلام عنوان میکنند: سياست به معناي پشت هماندازي و فريب و دروغ گفتن به افکار عمومي مردم، مطلوب اسلام نيست. سياست يعني اداره درستِ جامعه؛ اين جزو دين است.
***مسئولین نظام جمهوری اسلامی باید دندان لذلیذ بیشماری را بکنند
حضرت آیتالله خامنهای 26 خرداد 1372 در توصیه به مسئولان نظام جمهوی اسلامی میفرمایند: {مسئولین} این خدمت و این مسئولیت را برای بهره دنیای خودشان نخواهند. افراد مسئول در این نظام، باید دندان لذلذ بیشماری را بکنند از خیلی لذتها باید بگذرند.
دستگیری یکی از سرپل های اصلی ارتباط فتنه گران با خارج
یک منبع مطلع از دستگیری یکی از حلقههای خیلی مهم ارتباطات داخلی خارجی فتنهگران خبر داد.
یک منبع مطلع به خبرنگار سیاسی فارس خبر داد که امروز یکی از حلقههای خیلی مهم ارتباطات داخلی - خارجی فتنهگران بازداشت شد.
این منبع مطلع گفت: بعد از چند ماه تعقیب سوژه مورد نظر و مراقبت از او در خارج از کشور و انجام اقدامات متعددی به منظور گسیل داشتن وی به داخل، بالاخره تاکتیکهای طراحی شده برای ورود او به کشور، موثر واقع گشته و فرد مورد نظر وارد کشور شد.
این منبع اضافه کرد: پس از ورود او نیز بیش از چهل روز دست نگه داشتیم و او را کاملاً تحت نظر گرفتیم که البته این ریسک، به نتیجهاش میارزید و بخش مهمی از ارتباطات داخلی این فرد و شخصیتهای مطرح فتنه که این فرد از خارج برای آنها پیام آورده بود، شناسایی شدند و بالاخره در شرایط که قصد بازگشت به خارج را داشت، بازداشت شد.
وی افزود: به محض مرتفع شدن معذوریتهای امنیتی، اطلاعات مهمی درباره جزئیات موضوع منتشر خواهد شد.
حوادثي که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد، اسفآور بود
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/majles/13900930101334_photoa.jpg)
باشگاه خبرنگاران: "حضرت آیتالله مکارم شیرازی" در واکنش به اتفاقات اخیر در حاشیه مراسم تشییع جنازه هوگو چاوز، گفتند: حوادث اسفناک و دردناکی که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد که در مجموع اسفآور بود.
این مرجع تقلید، امروز در آغاز درس خارج فقه در مسجد اعظم قم، با تاکید بر این که مسائل دردناکی در این روزها اتفاق میافتد که انسان نمیداند در مقابل آن چه کار کند، ابراز داشتند: پیامبر(ص) در حدیثی میفرماید "زمانی بر امت من میآید که امر به معروف و نهی از منکر ترک و جای منکر و معروف عوض میشود".
*علما سکوت نکنند
معظم له با تاکید بر این که باید از زمانی که معروف منکر و منکر معروف شود ترسید، خاطرنشان کردند: اگر بخواهیم به اینجا نرسیم باید علما، فضلا و شخصیتها منکر را که مشاهده میکنند بگویند و متاسفانه خیلیها نمیگویند و اعتراضی نمیکنند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی یادآورشدند: حوادث اسفناک و دردناکی که در جریان مراسم تشییع جنازه رییس جمهور ونزوئلا واقع شد، در مجموع اسف آور بود، وقتی این مسائل را نگوییم کم کم منکر معروف میشود و معروف منکر.
*تقدیر از موضعگیری آیتالله یزدی
این مرجع تقلید از موضع گیری صریح آیتالله یزدی در قبال این مساله تقدیر کرده و افزودند: من از اقدام به جای آیتالله یزدی رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خوشم آمد و همچنين موضعگيري هفده نفر از نمایندگان مجلس در اينباره جای تقدیر دارد.
معظم له اضافه کردند: متاسفانه بسیاری در مقابل این مسائل سکوت کردند، من بیش از این در این باره صحبت نمیکنم ، اما اخیرا جشنی در تهران به نام استقبال از نوروز تشکیل دادهاند، این جشن چهار ساعت به طول انجامیده و بساط موسیقیهای محلی و غیر محلی بوده است و آمدند رقصیدند و کوبیدند و دختران را نیز وادار به رقص کردند.
*انتقاد از برگزاری جشن استقبال از نوروز
ایشان با ابراز تاسف از وقوع چنین مسائلی به نام استقبال از نوروز خاطرنشان کردند: اگر ما نگوییم و اعتراض نکنیم در پیشگاه الهی مسئول هستیم، من خواهش میکنم از آقایان منکراتی که میبینند سکوت نکنند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی افزودند: امیدواریم خداوند تبارک و تعالی به همه ما توفیق دهد که در شرایط مختلف بدون ملاحظه جهات وظیفه شرعی خود را انجام دهیم.
موسوی و کروبی را عمله آمریکا میدانم
باشگاه خبرنگاران: اعضاي «میز انتخابات» اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل صبح امروز با محسن رضایی دیدار کردند و طي آن نقطه نظرات اعضای اتحادیه با محسن رضایی در میان گذاشته شد.
محسن رضایی در این جلسه در مورد رابطه خود با رهبری از تعبیر "ولایتی آزاده " استفاده کرد و گفت: "من ولایتی آزادهام و مقام معظم رهبری در مورد بنده توصیفاتی دارند که شاید شبیه آن وجود نداشته باشد".
رضایی در این جلسه عرصه انتخابات را عرصه جهادی توصیف کرد و ابراز داشت که من به عنوان ریاست فکر نمیکنم بلکه این عرصه را عرصه جنگ و جهاد میدانم که باید وارد شد.
رضایی با اشاره به اهمیتهای عرصه اقتصاد و فرهنگ، حضور در دانشگاهها، حوزههای علمیه، مساجد و کارخانهها را از اولویتهای خود دانست.
وی در واکنش به سوالی در مورد رابطه خود با آیت لله هاشمی، جنس نقدهای خود به هاشمی را ایدئولوژیک و فکری عنوان کرد.
محسن رضایی فضای انتخاباتی سال آینده را متفاوت از سالهای 84 و 88 دانست و در خصوص رای آوری خود اظهار امیدواری کرد.
وی در خصوص نامه 9 دی خود به رهبر انقلاب در سال 88 اظهار داشت: هیچ گاه "حکمیت" منظورم نبود بلکه منظورم وحدت بین مردم بود.
رضایی در خصوص میرحسین موسوی و مهدی کروبی گفت: من آن دو را عمله آمریکا میدانم و در 25 بهمن 89 اعلام کردم اگر این دو نفر از مردم عذرخواهی نکنند مردم میتوانند آنها را دستگیر کنند.
رضایی ادامه داد: شاید برخی بگویند چنین اظهارنظری دیرهنگام بوده است، اما هیچ کس موضعی مانند من در برابر سران فتنه نداشته است؛ اعتقاد دارم برای اثر بیشتر بایستی مواضعم در این باره را به موقع مطرح میکردم و زمانش وقتی بود که به دستگیری آنان منجر شد.
بازداشت منافقین در حاشیه بیست و دومین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل
هتاکی و توهین اعضای منافقین به خانوادههای قربانی ترور در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل به قدری وقیحانه بود که پلیس سوئیس ملزم به بازداشت آنها شد.
به نقل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، نماینده خانوادههای قربانیان ترور ایران با حضور در بیست و دومین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل تلاش کرد تا صدای مظلومیت قربانیان ترور را به گوش جهانیان برساند.
در این راستا گفتوگوها و دیدارهای سازندهای را با هیئتهای نمایندگی دولتهای عضو، گزارشگران ویژه سازمان ملل و نمایندگان نهادها و سازمانهای حقوق بشری دارای مقام مشورتی برگزار کرد.
در این دیدارها مدیر عامل انجمن دفاع از قربانیان تروریسم به همراه تنی چند از خانوادههای قربانی ترور با روایتهایی از مظلومیت جامعه ایرانی، ماهیت ضد بشری و ددمنشانه گروههای تروریستی را به گونهای مستند و از زبان خانوادههای قربانی ترور به عنوان راویان صادق در این خصوص بیان کردند.
این فعالیتها برای گروههای تروریستی که بواسطه ماهیت منافق گونهشان، چهرهای دیگری در مجامع بینالمللی از خود تصویر کردهاند، بسیار گران آمد. از جمله مهمترین این گروهکها، فرقه تروریستی منافقین بود. نکته قابل توجه اینکه فرقه تروریستی منافقین در پرتو حمایتهای اخیر برخی از بازیگران قدرت، عرصه جولانی برای خود جستجو میکند.
از این رو برای خاموش کردن صدای مظلومیت قربانیان ترور جامعه ایرانی و تداوم بازیگری منافق گونهشان، اقدامات تخریبی چندی را در دستور کار خویش قرار دادند، از جمله هتاکی و توهین و تهدید به خانوادههای شهدای ترور در هنگام ورود و خروج به اجلاس و همچنین در سطح شهر ژنو به عنوان میزان این اجلاس. امری که تاکنون با سکوت نهادهای برگزار کننده همراه بوده است. نهایتاً با تلاشها و پیگیریهای خانوادههای قربانی ترور نیروهای امنیتی سوئیس در 21 اسفند ملزم به بازداشت این اخلال گران شده و شکایتی دال بر پرخاشگری و تهدیدات این فرقه تروریستی برای خانوادههای قربانی ترور ایران نیز تهیه و به نهادهای امنیتی سوئیس ارائه شد.
قابل توجه است که این گروهک ترور بیش از 12 هزار شهروند ایرانی، خیانت به ملت ایران در طول جنگ تحمیلی، جاسوسی و دیگر جنایتها را در پرونده خویش ثبت کرده است.
هاشمی:تصمیمی بر کاندیداتوری ندارم/ تاکید خاتمی بر کاندیداتوری هاشمی
برخی منابع از دیدار سید محمد خاتمی با هاشمی رفسنجانی در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهند. در این دیدار سید محمد خاتمی ضمن تاکید بر کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی خطاب به وی گفته است که وی در صورت حضور در انتخابات از حمایت اصلاح طلبان برخوردار خواهد بود.
برخی منابع از دیدار سید محمد خاتمی با هاشمی رفسنجانی در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبر می دهند.
به گزارش«سراج24»، شنیده می شود در این دیدار سید محمد خاتمی ضمن تاکید بر کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی خطاب به وی گفته است که وی در صورت حضور در انتخابات از حمایت اصلاح طلبان برخوردار خواهد بود.
خاتمی همچنین هاشمی رفسنجانی را چهره ای دانسته که مورد پذیرش نظام بوده و تصریح کرده است که در صورت کاندیداتوری وی در انتخابات زمینه پذیرش مردمی وی نیز وجود دارد.
شنیده می شود هاشمی رفسنجانی هم در این دیدار با بیان این که وی تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ندارد، از خاتمی پرسیده است که شما چرا در انتخابات حضور پیدا نمی کنید؟.
خاتمی در نیز در پاسخ با بیان این که شرایط برای حضور وی در انتخابات فراهم نیست، اظهار داشته است:جریان مقابل به ما انگ زده و نمی توانیم وارد عرصه انتخابات شویم.
نوه امام سرلیست اصلاح طلبان شد
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/t1503965.jpg)
اصلاح طلبان با توجه به اینکه اشراقی به عنوان نوه امام (ره) می تواند رای مردم را به خود جلب نماید و تایید صلاحیت شود، وی را سرلیست اصلاح طلبان در شورای شهر قرار دادند.
نوه امام خمینی (ره) یکی از چهره های شناخته شده اصلاح طلب و یکی از فعالان فضای مجازی است که در جدیدترین پست منتشر کرده خود در فیس بوک شخصیش، توجه مخاطبان را به نظر سنجی انتخاباتی میان آقایان اسفندیار رحیم مشایی و سید محمد خاتمی با هدف آزادی سران فتنه جلب کرده است.
وی که تا روزهای گذشته یکی از حامیان جدی حضور عارف در انتخابات بود در مصاحبه با یک سایت اعلام کرده که اگر طی روزهای آینده شنیدید که سید محمد خاتمی نامزدی خود را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اعلام کرده تعجب نکنید.
تاکید خاتمی بر ضرورت دیدار اصلاح طلبان با رهبر معظم انقلاب
سید محمد خاتمی بر ضرورت ادامه دیدار اصلاح طلبان با مقام معظم رهبری تاکید کرده است.پس از دیدار چندی پیش ۳ تن از اصلاح طلبان شامل مجید انصاری، اسحاق جهانگیری و موسوی لاری با رهبر معظم انقلاب، سید محمدخاتمی اخیرا در دیدار با مجید انصاری بر ضرورت تکرار این دیدارها تاکید کرده است.
سید محمد خاتمی بر ضرورت ادامه دیدار اصلاح طلبان با مقام معظم رهبری تاکید کرده است.
به گزارش«سراج24»، پس از دیدار چندی پیش ۳ تن از اصلاح طلبان شامل مجید انصاری، اسحاق جهانگیری و موسوی لاری با رهبر معظم انقلاب، سید محمدخاتمی اخیرا در دیدار با مجید انصاری بر ضرورت تکرار این دیدارها تاکید کرده است.
وی در عین حال تصریح کرده که انصاری و مابقی اصلاح طلبان در دیدارهای خود سخنی در رابطه با انتخابات مطرح نسازند.
اسكار سياسي و بي خبري جريان انحرافي!
يكي از مجلات نزديك به جريان انحرافي در شماره اسفند خود به تجليل و تمجيد از جشنواره ضدايراني اسكار پرداخت.
گفتني است مديرمسئول اين مجله مجري جشن هنرمندان بود كه هفته گذشته توسط گردانندگان جريان انحرافي برگزار شد.
محاکمه مهدی هاشمی به قاضی پرونده اختلاس رسید
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/images456.jpg)
دختران میرحسین موسوی مورد توجه ویژه ضدانقلاب
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/fetneh/01010.jpg)
دیدار احمدینژاد با باجناق موسوی
یک منبع آگاه از دیدار رئیس جمهور کشورمان با باجناق موسوی در هفته گذشته خبر داد.
به گزارش سیرنیوز؛ سایت عصر امروز نوشت: محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان هفته گذشته در منزل عبدالحمید نقره کار شوهر خواهر زهرا رهنورد حاضر و ضمن تسلیت فوت پدر همسرش با وی دیدار و گفتگو کرده است.
یک منبع آگاه در گفتگو با این سایت خبری، با اشاره به این دیدار اظهار داشت: نقره کار و احمدی نژاد از اول انقلاب تا حالا با هم رفاقت و رفت و آمد خانوادگی دارند.
این منبع با اشاره به اینکه نقره کار، رئیس دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه علم و صنعت می باشد، گفت: در زمان حضور احمدی نژاد در دانشگاه و تدریس وی، رفاقت خوبی بین این دو برقرار بوده است.
این منبع آگاه همچنین با اشاره به مواضع اصولی آقای نقره کار در ایام فتنه 88 اظهار داشت: وی یکی از مخالفین سرسخت موسوی در آن ایام بوده و بارها به موسوی به خاطر عملکرد خلافش و ایستادگی در مقابل نظام هشدار داده و به وی معترض بوده و نسبت به روش غلط موسوی در ایجاد فتنه به وی تذکر می داده که با مخالفت موسوی مواجه بوده است.
این منبع با اشاره به احتمال سوء استفاده خبری فتنه گران از این دیدار اظهار داشت: این ترفند نخ نما شده و هیچ گونه حاشیه ای ایجاد نخواهد کرد.
وی در پایان گفت: همه اساتید و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از این رفاقت و رفت و آمد اطلاع داشته اند و چیز تازه ای نمی باشد.
حال اپوزيسيون خيلي خراب است
«از
آنجا كه همگان ضعف هاي اپوزيسيون را به خوبي مي شناسند اميدوارم نوشته
حاضر مورد استفاده كيهان شريعتمداري قرار نگيرد تا ضعف هاي اپوزيسيون را
دوباره برشمرد.»
کیهان:
«ناصر- م» از عناصر ضد انقلاب خارج نشين با درج اين مطلب در پايگاه
اينترنتي خودنويس نوشت: سال گذشته مردم ايران به فراخوان خانواده هاي
زندانيان سياسي هيچ اعتنايي نكردند... چرا رژيم اسلامي مي تواند مردم را
به پاي صندوق هاي راي بكشاند اما اپوزيسيون نتوانسته مردم را به سوي خود
جلب كند؟ چرا در حالي كه 90روز ديگر انتخابات برگزار خواهد شد، نيروهاي
اپوزيسيون نبايد يك آلترناتيو جامع و مانع داشته باشند. درد بسيار عميق
كنوني ما در اين است كه نيروهاي اپوزيسيون در 34 سال گذشته موقعيت رژيم را
تحكيم كرده اند و ديگر نزد مردم اعتباري ندارند و به سختي اعتماد آنان را
به دست مي آورند.
يادآور مي شود نويسنده چند سال پيش به طور علني از
حمله رژيم صهيونيستي به ايران حمايت كرده بود. «ناصر- م» شهريورماه گذشته
نيز در سايت گويا نيوز، اپوزيسيون را متهم به بي عرضگي كرده و نوشته بود:
«گروه هاي رنگارنگ اپوزيسيون در خارج بيشتر به فكر نيازهاي خود هستند تا
مبارزه. كجايند همه آن نيروهاي سياسي كه كشور را به مقصد مبارزه ترك كردند
و حالا در خارج اتراق كرده و مشغول گشت و گذار هستند؟ 90درصد آنها كه به
خارج آمده اند، حالا به جمهوري اسلامي رفت و آمد دارند و درد مخالفان را
مدت هاست كه فراموش كرده اند.»
وي مي افزايد: من از اين خيلي دلم مي
سوزد كه اپوزيسيون به بي عرضگي كامل رسيده است. اكتبر سال 1985 تازه از
ايران به برلين غربي آمده بوديم و حداكثر اقامتمان را در آلمان پنج سال
ارزيابي كرده بوديم. بيش از حد اميدوار بوديم كه در آينده نزديك باز
خواهيم گشت. همه همت خود را معطوف كرده بوديم كه بيشتر عليه رژيم مبارزه
كنيم و حكومت هرچه زودتر سرنگون گردد و هرچه سريع تر به وطن بازگرديم. هيچ
علاقه اي به فراگيري زبان آلماني از خود نشان نمي داديم. آنها هم كه زبان
آلماني را ياد مي گرفتند؛ بعضي ها آنها را مسخره و ليبرال خطاب مي كردند!
هاشمي نامزد رياست مجلس خبرگان نيست
يك روزنامه نزديك به هاشمي رفسنجاني، نامزدي وي براي انتخابات هيئت رئيسه مجلس خبرگان را رد كرد.
کیهان:
روزنامه جمهوري اسلامي نوشت: «يك منبع موثق نزديك به آيت الله هاشمي
رفسنجاني به نقل از ايشان گفت من خداي متعال را شكر كردم كه آيت الله
مهدوي كني مسئوليت رياست مجلس خبرگان را پذيرفتند و اكنون نيز خوشحالم كه
ايشان براي اين سمت داوطلب هستند. دو سال قبل هم كه ايشان پذيرفتند داوطلب
رياست شوند من از ايشان تشكر كردم.»
آيت الله مهدوي كني در تاريخ 17
اسفند 1389 و با راي 63 تن از نمايندگان مجلس خبرگان به رياست اين مجلس
انتخاب شد. پيش از آن تاريخ و به مدت 3 سال آقاي هاشمي رفسنجاني رياست
مجلس خبرگان را برعهده داشت. وي پس از درگذشت آيت الله مشكيني در شهريور
86، به رياست مجلس خبرگان انتخاب شده بود.
پس از علني شدن حمايت اكثريت
اعضاي خبرگان از نامزدي مهدوي كني، هاشمي اعلام كرد نامزد انتخابات رياست
مجلس نمي شود و از مهدوي كني حمايت مي كند.
پيش از اين، آيت الله سيد
احمد خاتمي در گفتگو با مهر اعلام كرد سيزدهمين اجلاس رسمي خبرگان رهبري
در دوره چهارم از تاريخ 15 تا 17 اسفند در محل سابق مجلس شوراي اسلامي
برگزار خواهد شد.
عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه
انتخاب كميته 5 نفره براي تهيه بيانيه پاياني اجلاس از ديگر برنامه هاي
اين نشست است، گفت: همچنين انتخابات كميسيون هاي خبرگان در دستور كار قرار
دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين دوره نيز آيت الله مهدوي كني
كانديداي رياست مجلس خبرگان خواهند بود گفت: ايشان حتما كانديداي اين
دوره نيز خواهند بود؛ آيت الله مهدوي كني هم محبوب مردم و هم محبوب خبرگان
است.
در همين حال سايت تابناك كه به محسن رضايي نزديك است، از بازسازي
شعار «هاشمي 2005» توسط برخي مدعيان حمايت از هاشمي و عنوان كردن «شعار
2013» نوشت: اين كار برخي رسانه هاي طرفدار آقاي هاشمي، موجب وهن جايگاه
وي است.
برخي مدعيان حمايت از هاشمي در انتخابات رياست جمهوري سال 1384
از عبارت لاتين «2005 HASHEMI » در تبليغات استفاده كرده بود كه بعدها
معلوم شد با هماهنگي ياسر پسر كوچك آقاي هاشمي بوده است.
تابناك اين انتقاد را مطرح كرده كه ذكر سال براي معرفي مدل خودروهاست و بعيد است هاشمي از چنين شيوه هايي راضي باشد.
در همين حال سايت جرس وابسته به حلقه فتنه گران مقيم خارج در تحليلي با
اشاره به برخي زمزمه ها درباره نامزدي هاشمي در انتخابات رياست جمهوري، از
او خواست حتما نامزد شود اما پيش از آن با رهبري مرزگذاري و مخالفت كند!
جرس مدعي شده پيمان وفاداري به امام و رهبري، نبايد مانع نزديكي هاشمي به
مخالفان شود.
حلقه لندن شامل مهاجراني، كديور، عبدالعلي بازرگان، فرخ
نگهدار، يوسفي اشكوري و چند تن از عناصر فراري مي شود كه البته مدت هاست
دچار آشفتگي شده است. اين حلقه در آغاز فتنه سبز، خود را اتاق فكر جنبش
سبز در خارج معرفي مي كرد.
وقتي از مخالف خواني و جنجال استقبال مي شود
مخالف خواني احمدي نژاد در رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي انتخابات نظام پزشكي با استقبال دو تن از اعضاي كابينه خاتمي مواجه شده است.
کیهان:
پايگاه اينترنتي رجا نيوز با اشاره به موضع اخير احمدي نژاد تصريح كرد كه
اين اقدامات، عدول از موضع اصولي دولت است. اين سايت اينترنتي خاطرنشان مي
كند: اعتراض احمدي نژاد به رد صلاحيت برخي نامزدهاي انتخابات نظام پزشكي،
با استقبال مصطفي معين و مسعود پزشكيان از وزراي دولت اصلاحات مواجه شده
است، معين مي خواهد كه احمدي نژاد حكم رئيس جديد نظام پزشكي را نپذيرد و
پزشكيان مي گويد حق رئيس جمهور است كه حكم رئيس نظام پزشكي را ابلاغ نكند.
رجا نيوز نوشت: مجموع اين حمايت ها به اضافه بازتاب اقدام رئيس جمهور در
رسانه هاي ضدانقلاب به خوبي نشان مي دهد تغيير در مشي احمدي نژاد طي
سالهاي گذشته، بيش از همه به مذاق چه كساني خوش آمده است.
همچنين در
حالي كه رهبر معظم انقلاب در آبان ماه سال جاري فرمودند هركسي فضاي جامعه
را تا روز انتخابات به سمت تنش ببرد خيانت كرده است، مشخص نيست برخي
اقدامات عجيب از سوي رئيس جمهور با چه انگيزه اي صورت مي گيرد.
روايت بي بي سي از افول قدرت كاخ سفيد
شبكه دولتي انگليس سياست هاي اوباما را نشانه افول قدرت كاخ سفيد در بسياري از نقاط جهان توصيف كرد.
کیهان:
وب سايت بي بي سي در تحليلي نوشت: برنامه هاي سياست خارجي اوباما براي دور
دوم رياست جمهوري گويي آن قدر بلندپروازانه نيست كه پيشتر مي نمود. نطق
سالانه باراك اوباما در مجلس نمايندگان گواهي است بر اين مدعا. گويي مي
خواهد اعتراف كند هرچند جايزه جهاني صلح نوبل را از آن خود كرده است،اما
آمريكا اولويت نخستين او است. سخنان او نشان داد وي بيش از هر چيز ديگر در
پي ترميم اقتصاد اين كشور است.
اين تحليل مي افزايد: چنين مي نمايد كه
تجربه هاي تلخ اوباما در سال هاي اخير مانند كوشش بي فرجام براي كشاندن
مقامات ايران به پاي ميز مذاكره، خيزش جهان عرب كه مي رفت نويدبخش باشد
اما اكنون به دست اسلام گرايان مصادره شده و اندك اندك به تهديد براي
ايالات متحده تبديل مي شود، وقوف به اينكه آمريكا نفوذ چنداني بر پاكستان و
اسرائيل ندارد و درك اين واقعيت كه افغانستان هيچ حاصلي جز بر باد دادن
جان و مال آمريكائيان نداشته و ظهور روز افزون قدرت بزرگترين رقيب
اقتصاديش چين، سبب شده تا وي راهبردي را اتخاذ كند كه تداعي كننده رويكرد
يكي از اسلافش يعني دوايت آيزنهاور، جمهوري خواه است.
بي بي سي مي
نويسد: دستاوردهاي اوباما در مقايسه رؤساي جمهور سابق چندان چشمگير به نظر
نمي رسد. بزرگترين دستاورد او تاكنون دفاعي بوده است؛ تلاش براي بيرون
كشيدن كامل نيروهاي آمريكايي از افغانستان و عراق. بيهوده نيست كه يكي از
مشاورين اوباما اقدامات وي را كه چيزي شبيه دكترين است، «هدايت از پشت»
[جنگ نيابتي ] مي خواند، بهترين توصيفي كه از دكترين در حال شكل گيري وي
در سياست خارجي مي توان به دست داد. «هدايت از پشت» تعبيري است كه منتقدان
اوباما در نشريه نيويوركر پس از حادثه بنغازي در ليبي در توصيف او بكار
بردند يعني گزينه اي بهتر، امن تر و كم هزينه تر از سياست هاي جورج بوش كه
به ستيزه جويي در سراسر منطقه دامن زده بود. هر چند تعريف «هدايت از پشت»
در مورد آمريكايي كه مي شناسيم دشوار است اما مبتني بر دو باور ناگفته
است؛ نخست اينكه قدرت آمريكا در بسياري از نقاط جهان رو به افول است و
دوم، دنبال كردن منافع آمريكا و گسترش آرمان هايش مستلزم پنهانكاري،
فروتني و كاهش قدرت نظامي دارد. اين باور با انتظارات جان ويني آمريكا كه
از خود ترسيم ساخته، فرسنگ ها فاصله دارد.
عاقبت پول گرفتن کروبی از جزایری
![](http://www.hamoonnews.com/images/stories/karobi/q1.jpg)
انتخابات آزاد و آزادانه + کاریکاتور
اصلاحطلبان دور هاشمي را خالي كردند/ پايان «عمر سياسي» مرد هشتاد ساله
گروه سياسي ـ محمد پورغلامي: از شواهد امر چنين بر مي آيد كه مرد 78 ساله سياست عليرغم سن بالاي خود اما هنوز هم تمايل به كار اجرايي، آن هم در بالاترين سطوح خود دارد.
به گزارش بولتن نیوز، گويا نام هاشمي رفسنجاني ميبايست با تمامي انتخابات ايران گره بخورد. اين مرد نزديك به هشتاد سال سن، زماني كه دورهي هشت سالهي رياستجمهوريش تمام شد، دست از حضور در صحنهي انتخابات نكشيد. او ابتدا بخت خود را در انتخابات مجلس ششم آزمود. انتخاباتي كه اصلاحطلبان، سكان اجرايي كشور را در دست داشتند و توانستند با «مهندسي آراء» شهر تهران، نيروهاي تندروي جبههي اصلاحات را وارد ميدان كرده و «عاليجناب سرخپوش» (عنواني كه اصلاحطلبان آن روزي به هاشمي ميدادند) را از صحنهي ميدان به در كنند. جالب آنكه يكي از اركان اصلي تقلب در انتخابات تهران، كسي بود كه امروزه در نوشتههاي تخيلي خود، دائما صحبت از تقلب در انتخابات سال 88 به ميان ميآورد. اين «آقاي تقلب» كسي نيست جز «مصطفي تاجزاده»! البته در مورد خيانتهايي كه تاجزاده به انقلاب اسلامي كرد بايد در مطلب جداگانهاي به آن پرداخت اما به هر تقدير عملكرد اين آقاي تقلب و همپالگيهايش موجب شد تا هاشمي از مجلس ششم باز بماند.
![](http://www.bultannews.com/files/fa/news/1391/12/5/143349_317.jpg)
اين البته انتهاي حضور هاشمي در انتخابات نبود. شش سال بعد و در موسم انتخابات رياستجمهوري نهم، هاشمي بار ديگر وارد ميدان انتخاباتي شد. طرفداران هاشمي براي آنكه بتوانند خاطرهي بد ملت از دوران «تعديل اقتصادي» او را لاپوشاني كنند، شعار «هاشمي 2005» را سر دادند و با استخدام دختران و پسران تينيجر و راهاندازي كارناوالهاي انتخاباتي، سعي در «آپ ديت» كردن او داشتند. بسياري از اصلاحطلبان ديروزين كه هاشمي را دشمن شمارهي يك اصلاحات ميدانستند، به جمايت از وي برخاستند. اين البته از عجائب زندگي «دو زيست» اصلاحطلبان ايراني است كه اگرچه گاهي به «راست» غش ميكنند و گاهي «چپ»، اما «قدرت» و «ثروت» دغدغهي هميشگي آنان در طول تاريخ بوده است. اصلاحطلبان حاضرند براي ماندن در قدرت و داشتن ثروت، با هر كس و هر چيزي «ائتلاف» كنند حتي اگر آن شخص عاليجناب سرخپوش دوران اصلاحات باشد! حتي اگر آن چيز، «سي آي اِي»، «اينتليجنت سرويس»، «ام آي سيكس» و «موساد» باشد؛ و مگر در فتنه 88 چنين نكردند!
باري، شايد اگر هر كس به غير از هاشمي بود هنگامي كه «دشمنان» ديروز خود را ميديد كه امروز لباس «دوستان» به تن كردهاند و گرد او جمع شدهاند، هرگز وارد انتخابات نميشد. شايد اگر هر كس به غير از هاشمي بود زماني كه ميديد رقباي انتخاباتي او كساني هستند كه روزگاري جزو «مديران مياني» دولت وي محسوب ميشدند، هرگز ذلت رقابت با آنان را نميپذيرفت. چه آنكه شكست يك سياستمدار از مديران مياني خود، به معناي پايان «عمر سياسي» وي محسوب ميشود. شكست يك سياستمدار بزرگ از سياستمداران كوچك، به معني آن است كه افكار عمومي جامعه ديگر از او رويگردان شده و دنبال نيروهاي جوانتر و ايدههاي جديدتري ميگردند. اما هاشمي، اين سياستمدار بزرگ، خود را «كوچك» كرد و به رقابت با قاليباف و احمدينژاد و لاريجاني و امثالهم پرداخت و حدث ما حدث.
در انتخابات رياستجمهوري دهم نيز اگرچه هاشمي بهصورت مستقيم حضور نداشت اما نام و اقدامات او براي همگان مشهود بود. او براي آنكه رقيب چهار سال پيش خود يعني احمدينژاد را بر زمين زند، با سه كانديداي ديگر دست دوستي داد و استراتژي «هر كس جز احمدينژاد» را دنبال كرد. در ديگر سو، احمدينژاد نيز كه به خوبي ميدانست هاشمي به پايان عمر سياسي خود رسيده و مردم نيز دلِ خوشي از «دولت سازندگي» وي ندارند، از همين حربه استفاده كرد و در مناظرات انتخاباتي، هاشمي را رقيب اصلي خود معرفي كرد. معلوم است كه «مردم» در انتخاب بين احمدينژاد و هاشمي، احمدينژاد را انتخاب خواهند كرد. و چنين نيز كردند.
با همهي اين شكستها گويا هاشمي همچنان مصرّ است كه مجددا وارد انتخابات رياستجمهوري پيشرو شود. اين البته به منزلهي بزرگترين اشتباه سياسي هاشمي در تمام طول عمر او خواهد بود. در هيچ كجاي جهان سابقه ندارد كه سياستمداران بزرگ پس از كنارهگيري از سياست، مجددا به ميدان «عمل سياسي» بازگردند. سياستمداران كاركشته و برجسته ترجيح ميدهند به جاي آن، به «كانونهاي فكر» و «مراكز سياستگذار» كوچ كرده و «نظر سياسي» را به «عمل سياسي» اولويت دهند. به همين علت است كه امروزه نام سياستمداران بزرگي چون برژينسكي و كسينجر با نام اتاقهاي فكر مهم ايالات متحده عجين شده است. آنان به خوبي ميدانند كه اهميت اين مراكز سياستگذار به مراتب مهمتر از «عمل سياسي» است. و اين چنين است كه نام و آوازهي آنان هنوز كه هنوز است در كل جهان زبانزد است. شايد اگر هاشمي اهميت مسئوليتي كه رهبرانقلاب به او سپرده است را ميدانست و بر جايگاه رياست «مجمع تشخيص مصلحت نظام» تكيه ميزد، به مراتب ميتوانست شخصيتي تأثيرگذارتر از حيث فردي و جمعي باشد. اما وي گويا «عمل سياسي» معطوف به «قدرت» و «ثروت» را ترجيح ميدهد.
از سويي ديگر با قويتر شدن احتمال حضور هاشمي در انتخابات يازدهم رياستجمهوري به نظر ميرسد طيف گستردهاي از اصلاحطلبان و اپوزيسيون كه تا چندي پيش حامي وي بوده و او را محور وحدت معرفي ميكردند، حال به تكاپو افتاده و درصدد منصرف و يا حذف كردن او برآمدهاند. نيروهاي مهم مجمع روحانيون مبارز تقريبا مخالف اجماع اصلاحطلبان حول محور هاشمي هستند. محمدرضا عارف، مهمترين چهرهي طيف اصلاحطلبان در انتخابات يازدهم نيز گفته است تنها حاضر است به نفع خاتمي از ميدان انتخابات كنارهگيري كند و لاغير. چند روز پيش مسعود بهنود، از نويسندگان روزنامههاي زنجيرهاي ديروز اصلاحطلبان و سايتهاي زنجيرهاي امروز اپوزيسيون نيز در مطلبي كه در سايت سلطنتي بي.بي.سي فارسي منتشر شد، حضور هاشمي در انتخابات را به سخره گرفت. اينها همه يعني شكافي در بدنهي اصلاحطلبان مبني بر بودن يا نبودن حول محور هاشمي صورت گرفته است. به نظر ميرسد كه با نزديكتر شدن به موسم انتخابات، اين شكاف بيشتر از گذشته هم بشود.
حالا تصميم با اين مرد هشتاد سالهي سياست ايران است. آيا او ترجيح ميدهد مانند سياستمداران بزرگ، «نظر سياسي» را ترجيح داده، و يا بار ديگر بخت خود را در انتخابات ايران بيازمايد. انتخاباتي كه بسياري از ناظران بر آن عقيدهاند در صورت شكست هاشمي، او با دستان خود، پايان عمر سياسي خود را رقم زده است.
توهین بی شرمانه محمد نوری زاد به آیت الله خوشوقت+سند
![توهین بی شرمانه محمد نوری زاد به آیت الله خوشوقت+سند](http://www.ma-hastim.com/Portals/0/Pictures/422/thumbs/201322395411371.jpg)
![](http://uploadtak.com/images/x9589_watermarkedbandicam_.jpg)
![](http://uploadtak.com/images/f249_watermarkedbandicam_.jpg)
فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر متوقف شده است!
![](http://media.jamnews.ir/phpThumb_generated_thumbnailjpg%281%29.jpg)